Netflix meldt 'Dit apparaat ondersteunt geen livestreaming'

Als je de foutcode E125 of deze melding ziet:

Dit apparaat ondersteunt geen livestreaming
Je kunt het live event kijken op de meeste nieuwere apparaten.

Dit betekent dat je apparaat live streamen niet ondersteunt. Een klein aantal apparaten dat series en films kan afspelen, ondersteunt geen streaming van live events. Dit komt omdat ofwel de Netflix-app of de software op het apparaat niet kan worden bijgewerkt om livestreaming te ondersteunen.

Om live te kijken moet je een apparaat gebruiken dat live streamen ondersteunt. Als je geen ondersteund apparaat hebt, worden live-events meestal een paar dagen na de livestream beschikbaar gesteld en kun je ze kijken net als andere titels op Netflix. Tot die tijd zie je de melding dat je apparaat live streamen niet ondersteunt.