Netflix-fout NW-2-4

Volg de stappen om deze fout te verhelpen.

Smart-tv

Je internetverbinding controleren

Probeer een andere app op je apparaat die verbinding maakt met het internet. Je kunt ook de ingebouwde verbindingstest van je apparaat gebruiken in de instellingen.

Als je apparaat geen verbinding kan maken of er een netwerkfout optreedt, kan het zijn dat de verbinding is verbroken.

Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van het apparaat of neem contact op met de fabrikant voor hulp bij verbindingen.

Controleer of je netwerk Netflix kan afspelen.

Openbare netwerken:

Vraag op plaatsen met wifi, zoals een café, hotel of school, of videoservices als Netflix worden geblokkeerd.

Privénetwerken:

Kijk of je verbinding trager is dan onze aanbevolen snelheden en neem voor hulp contact op met je internetprovider.

Verbindingen zoals mobiele hotspots, mobiele netwerken of satellietnetwerken kunnen te traag zijn voor Netflix.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht dan 1 minuut. Als je apparaat geen aan-uitknop heeft of je kunt niet bij de knop, haal dan de stekker er drie minuten uit.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit.

2. Trek de stekker van je modem en router uit het stopcontact.

3. Wacht dertig seconden.

4. Sluit je modem aan.

5. Wacht 1 minuut.

6. Sluit je router aan.

7. Wacht 1 minuut.

8. Probeer Netflix opnieuw.

Sommige modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken.

Je standaardverbindingsinstellingen herstellen

Als je de verbindingsinstellingen op je apparaat hebt gewijzigd, moet je de fabrieksinstellingen herstellen.

Deze instellingen kunnen zijn:

• Instellingen voor aangepast modem.

• Virtual Private Network (VPN) of instellingen voor de proxyservice.

• Aangepaste DNS-instellingen.

Neem contact op met de apparaatfabrikant als je hulp nodig hebt bij het wijzigen van deze instellingen.

Probeer Netflix opnieuw nadat je deze instellingen hebt gereset.

Je wifi-signaal verbeteren

Je wifi-signaal verbeteren:

• Zet je router en je apparaat dichter bij elkaar. Zet ze zo mogelijk in dezelfde ruimte.

• Zorg dat je router niet in de buurt staat van andere draadloze apparaten en toestellen.

• Zet je router op een open plek los van de vloer. Routers hebben een betere ontvangst als ze op een bureau of boekenplank staan.

Neem contact op met je internetprovider

Neem contact op met je internetprovider. Deze kan je vertellen of je modem/router goed ingesteld is en goed werkt.

Settopbox of streaming mediaspeler

Je internetverbinding controleren

Probeer een andere app op je apparaat die verbinding maakt met het internet. Je kunt ook de ingebouwde verbindingstest van je apparaat gebruiken in de instellingen.

Als je apparaat geen verbinding kan maken of er een netwerkfout optreedt, kan het zijn dat de verbinding is verbroken.

Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van het apparaat of neem contact op met de fabrikant voor hulp bij verbindingen.

Controleer of je netwerk Netflix kan afspelen.

Openbare netwerken:

Vraag op plaatsen met wifi, zoals een café, hotel of school, of videoservices als Netflix worden geblokkeerd.

Privénetwerken:

Kijk of je verbinding trager is dan onze aanbevolen snelheden en neem voor hulp contact op met je internetprovider.

Verbindingen zoals mobiele hotspots, mobiele netwerken of satellietnetwerken kunnen te traag zijn voor Netflix.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht dan 1 minuut. Als je apparaat geen aan-uitknop heeft of je kunt niet bij de knop, haal dan de stekker er drie minuten uit.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Trek de stekker van je modem en router uit het stopcontact.

3. Wacht dertig seconden.

4. Sluit je modem aan.

5. Wacht 1 minuut.

6. Sluit je router aan.

7. Wacht 1 minuut.

8. Sluit je apparaat aan.

9. Probeer Netflix opnieuw.

Sommige modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken.

Je standaardverbindingsinstellingen herstellen

Als je de verbindingsinstellingen op je apparaat hebt gewijzigd, moet je de fabrieksinstellingen herstellen.

Deze instellingen kunnen zijn:

• Instellingen voor aangepast modem.

• Virtual Private Network (VPN) of instellingen voor de proxyservice.

• Aangepaste DNS-instellingen.

Neem contact op met de apparaatfabrikant als je hulp nodig hebt bij het wijzigen van deze instellingen.

Probeer Netflix opnieuw nadat je deze instellingen hebt gereset.

Je wifi-signaal verbeteren

Je wifi-signaal verbeteren:

• Zet je router en je apparaat dichter bij elkaar. Zet ze zo mogelijk in dezelfde ruimte.

• Zorg dat je router niet in de buurt staat van andere draadloze apparaten en toestellen.

• Zet je router op een open plek los van de vloer. Routers hebben een betere ontvangst als ze op een bureau of boekenplank staan.

Neem contact op met je internetprovider

Neem contact op met je internetprovider. Deze kan je vertellen of je modem/router goed ingesteld is en goed werkt.

Roku

Je internetverbinding controleren

Probeer een andere app op je apparaat die verbinding maakt met het internet. Je kunt ook de ingebouwde verbindingstest van je apparaat gebruiken in de instellingen.

Als je apparaat geen verbinding kan maken of er een netwerkfout optreedt, kan het zijn dat de verbinding is verbroken.

Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van het apparaat of neem contact op met de fabrikant voor hulp bij verbindingen.

Controleer of je netwerk Netflix kan afspelen.

Openbare netwerken:

Vraag op plaatsen met wifi, zoals een café, hotel of school, of videoservices als Netflix worden geblokkeerd.

Privénetwerken:

Kijk of je verbinding trager is dan onze aanbevolen snelheden en neem voor hulp contact op met je internetprovider.

Verbindingen zoals mobiele hotspots, mobiele netwerken of satellietnetwerken kunnen te traag zijn voor Netflix.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Schakel het apparaat uit. Als het apparaat een stroomkabel heeft, haal deze dan uit het stopcontact.

2. Schakel het apparaat helemaal uit. Controleer of het niet in slaap- of stand-bystand staat.

3. Laat je apparaat 15 seconden uit staan.

4. Schakel het apparaat in en probeer Netflix opnieuw.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Trek de stekker van je modem en router uit het stopcontact.

3. Wacht dertig seconden.

4. Sluit je modem aan.

5. Wacht 1 minuut.

6. Sluit je router aan.

7. Wacht 1 minuut.

8. Sluit je apparaat aan.

9. Probeer Netflix opnieuw.

Sommige modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken.

Je standaardverbindingsinstellingen herstellen

Als je de verbindingsinstellingen op je apparaat hebt gewijzigd, moet je de fabrieksinstellingen herstellen.

Deze instellingen kunnen zijn:

• Instellingen voor aangepast modem.

• Virtual Private Network (VPN) of instellingen voor de proxyservice.

• Aangepaste DNS-instellingen.

Neem contact op met de apparaatfabrikant als je hulp nodig hebt bij het wijzigen van deze instellingen.

Probeer Netflix opnieuw nadat je deze instellingen hebt gereset.

Je wifi-signaal verbeteren

Je wifi-signaal verbeteren:

• Zet je router en je apparaat dichter bij elkaar. Zet ze zo mogelijk in dezelfde ruimte.

• Zorg dat je router niet in de buurt staat van andere draadloze apparaten en toestellen.

• Zet je router op een open plek los van de vloer. Routers hebben een betere ontvangst als ze op een bureau of boekenplank staan.

Neem contact op met je internetprovider

Neem contact op met je internetprovider. Deze kan je vertellen of je modem/router goed ingesteld is en goed werkt.

PlayStation 5

Je internetverbinding controleren

Probeer een andere app op je apparaat die verbinding maakt met het internet. Je kunt ook de ingebouwde verbindingstest van je apparaat gebruiken in de instellingen.

Als je apparaat geen verbinding kan maken of er een netwerkfout optreedt, kan het zijn dat de verbinding is verbroken.

Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van het apparaat of neem contact op met de fabrikant voor hulp bij verbindingen.

Controleer of je netwerk Netflix kan afspelen.

Openbare netwerken:

Vraag op plaatsen met wifi, zoals een café, hotel of school, of videoservices als Netflix worden geblokkeerd.

Privénetwerken:

Kijk of je verbinding trager is dan onze aanbevolen snelheden en neem voor hulp contact op met je internetprovider.

Verbindingen zoals mobiele hotspots, mobiele netwerken of satellietnetwerken kunnen te traag zijn voor Netflix.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht dan 1 minuut. Als je apparaat geen aan-uitknop heeft of je kunt niet bij de knop, haal dan de stekker er drie minuten uit.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Je DNS-instellingen verifiëren

1. Ga naar Instellingen instellingen in het startscherm..

2. Selecteer Netwerk > Instellingen > Internetverbinding instellen.

3. Kies het verbindingstype dat je gebruikt:

• Kies voor een draadloze verbinding de naam van je wifi-netwerk > Geavanceerde instellingen

• Selecteer voor een bekabelde verbinding Bekabeld LAN instellen > Geavanceerde instellingen.

4. Kies deze opties bij het doorlopen van de volgende instellingen:

• IP-adresinstellingen > Automatisch

• DHCP-host > Niet opgeven

• DNS Settings > Automatic

• Proxyserver > Niet gebruiken

• MTU-instellingen > Automatisch

5. Selecteer OK om je verbinding te testen.

6. Probeer Netflix opnieuw.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit.

2. Trek de stekker van je modem en router uit het stopcontact.

3. Wacht dertig seconden.

4. Sluit je modem aan.

5. Wacht 1 minuut.

6. Sluit je router aan.

7. Wacht 1 minuut.

8. Probeer Netflix opnieuw.

Sommige modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken.

PlayStation 4

Je internetverbinding controleren

Probeer een andere app op je apparaat die verbinding maakt met het internet. Je kunt ook de ingebouwde verbindingstest van je apparaat gebruiken in de instellingen.

Als je apparaat geen verbinding kan maken of er een netwerkfout optreedt, kan het zijn dat de verbinding is verbroken.

Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van het apparaat of neem contact op met de fabrikant voor hulp bij verbindingen.

Controleer of je netwerk Netflix kan afspelen.

Openbare netwerken:

Vraag op plaatsen met wifi, zoals een café, hotel of school, of videoservices als Netflix worden geblokkeerd.

Privénetwerken:

Kijk of je verbinding trager is dan onze aanbevolen snelheden en neem voor hulp contact op met je internetprovider.

Verbindingen zoals mobiele hotspots, mobiele netwerken of satellietnetwerken kunnen te traag zijn voor Netflix.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht dan 1 minuut. Als je apparaat geen aan-uitknop heeft of je kunt niet bij de knop, haal dan de stekker er drie minuten uit.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Je DNS-instellingen verifiëren

1. Ga in het hoofdmenu naar Instellingen.

2. Selecteer Netwerk > Internetverbinding instellen.

3. Kies het verbindingstype dat je gebruikt:

• Kies Wifi gebruiken onder Aangepast en kies je wifi-netwerk.

• Kies Een netwerkkabel gebruiken onder Aangepast > Bedieningsmodus.

4. Kies deze opties bij het doorlopen van de volgende instellingen:

• IP-adresinstellingen > Automatisch

• DHCP-host > Niet opgeven

• DNS-instellingen > Automatisch.

• Proxyserver > Niet gebruiken

• MTU-instellingen > Automatisch

5. Kies Verbinding testen.

6. Probeer Netflix opnieuw.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit.

2. Trek de stekker van je modem en router uit het stopcontact.

3. Wacht dertig seconden.

4. Sluit je modem aan.

5. Wacht 1 minuut.

6. Sluit je router aan.

7. Wacht 1 minuut.

8. Probeer Netflix opnieuw.

Sommige modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken.

Neem contact op met je internetprovider

Neem contact op met je internetprovider. Deze kan je vertellen of je modem/router goed ingesteld is en goed werkt.

PlayStation 3

Je internetverbinding controleren

Probeer een andere app op je apparaat die verbinding maakt met het internet. Je kunt ook de ingebouwde verbindingstest van je apparaat gebruiken in de instellingen.

Als je apparaat geen verbinding kan maken of er een netwerkfout optreedt, kan het zijn dat de verbinding is verbroken.

Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van het apparaat of neem contact op met de fabrikant voor hulp bij verbindingen.

Controleer of je netwerk Netflix kan afspelen.

Openbare netwerken:

Vraag op plaatsen met wifi, zoals een café, hotel of school, of videoservices als Netflix worden geblokkeerd.

Privénetwerken:

Kijk of je verbinding trager is dan onze aanbevolen snelheden en neem voor hulp contact op met je internetprovider.

Verbindingen zoals mobiele hotspots, mobiele netwerken of satellietnetwerken kunnen te traag zijn voor Netflix.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht dan 1 minuut. Als je apparaat geen aan-uitknop heeft of je kunt niet bij de knop, haal dan de stekker er drie minuten uit.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

De DNS-instellingen resetten

1. Ga in het hoofdmenu naar Instellingen.

2. Kies Netwerkinstellingen > Instellingen internetverbinding > OK.

3. Kies Aangepast.

4. Kies het verbindingstype dat je gebruikt:

• Kies voor Draadloos de volgende opties:

• Kies in het gedeelte WLAN-instellingen de optie Handmatig invoeren.

• Kies IP-adresinstellingen.

• Kies voor eKabelverbinding de optie Automatisch detecteren bij Bedieningsmodus.

5. Kies deze opties bij het doorlopen van de volgende instellingen:

• IP-adresinstellingen > Automatisch

• DHCP-host > Niet opgeven

• DNS-instellingen > Automatisch

• Proxyserver > Niet gebruiken

• MTU > Automatisch

• UPnP > Inschakelen

6. Druk op de X-knop om je instellingen op te slaan.

7. Kies Verbinding testen.

8. Probeer Netflix opnieuw.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit.

2. Trek de stekker van je modem en router uit het stopcontact.

3. Wacht dertig seconden.

4. Sluit je modem aan.

5. Wacht 1 minuut.

6. Sluit je router aan.

7. Wacht 1 minuut.

8. Probeer Netflix opnieuw.

Sommige modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken.

Neem contact op met je internetprovider

Neem contact op met je internetprovider. Deze kan je vertellen of je modem/router goed ingesteld is en goed werkt.

Xbox 360

Je internetverbinding controleren

Probeer een andere app op je apparaat die verbinding maakt met het internet. Je kunt ook de ingebouwde verbindingstest van je apparaat gebruiken in de instellingen.

Als je apparaat geen verbinding kan maken of er een netwerkfout optreedt, kan het zijn dat de verbinding is verbroken.

Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van het apparaat of neem contact op met de fabrikant voor hulp bij verbindingen.

Controleer of je netwerk Netflix kan afspelen.

Openbare netwerken:

Vraag op plaatsen met wifi, zoals een café, hotel of school, of videoservices als Netflix worden geblokkeerd.

Privénetwerken:

Kijk of je verbinding trager is dan onze aanbevolen snelheden en neem voor hulp contact op met je internetprovider.

Verbindingen zoals mobiele hotspots, mobiele netwerken of satellietnetwerken kunnen te traag zijn voor Netflix.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit.

2. Trek de stekker van je modem en router uit het stopcontact.

3. Wacht dertig seconden.

4. Sluit je modem aan.

5. Wacht 1 minuut.

6. Sluit je router aan.

7. Wacht 1 minuut.

8. Probeer Netflix opnieuw.

Sommige modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken.

Blu-rayspeler

Je internetverbinding controleren

Probeer een andere app op je apparaat die verbinding maakt met het internet. Je kunt ook de ingebouwde verbindingstest van je apparaat gebruiken in de instellingen.

Als je apparaat geen verbinding kan maken of er een netwerkfout optreedt, kan het zijn dat de verbinding is verbroken.

Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van het apparaat of neem contact op met de fabrikant voor hulp bij verbindingen.

Controleer of je netwerk Netflix kan afspelen.

Openbare netwerken:

Vraag op plaatsen met wifi, zoals een café, hotel of school, of videoservices als Netflix worden geblokkeerd.

Privénetwerken:

Kijk of je verbinding trager is dan onze aanbevolen snelheden en neem voor hulp contact op met je internetprovider.

Verbindingen zoals mobiele hotspots, mobiele netwerken of satellietnetwerken kunnen te traag zijn voor Netflix.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht dan 1 minuut. Als je apparaat geen aan-uitknop heeft of je kunt niet bij de knop, haal dan de stekker er drie minuten uit.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit.

2. Trek de stekker van je modem en router uit het stopcontact.

3. Wacht dertig seconden.

4. Sluit je modem aan.

5. Wacht 1 minuut.

6. Sluit je router aan.

7. Wacht 1 minuut.

8. Probeer Netflix opnieuw.

Sommige modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken.

Je standaardverbindingsinstellingen herstellen

Als je de verbindingsinstellingen op je apparaat hebt gewijzigd, moet je de fabrieksinstellingen herstellen.

Deze instellingen kunnen zijn:

• Instellingen voor aangepast modem.

• Virtual Private Network (VPN) of instellingen voor de proxyservice.

• Aangepaste DNS-instellingen.

Neem contact op met de apparaatfabrikant als je hulp nodig hebt bij het wijzigen van deze instellingen.

Probeer Netflix opnieuw nadat je deze instellingen hebt gereset.

Je wifi-signaal verbeteren

Je wifi-signaal verbeteren:

• Zet je router en je apparaat dichter bij elkaar. Zet ze zo mogelijk in dezelfde ruimte.

• Zorg dat je router niet in de buurt staat van andere draadloze apparaten en toestellen.

• Zet je router op een open plek los van de vloer. Routers hebben een betere ontvangst als ze op een bureau of boekenplank staan.

Neem contact op met je internetprovider

Neem contact op met je internetprovider. Deze kan je vertellen of je modem/router goed ingesteld is en goed werkt.