Netflix-fout NW-8-19

Er is een fout opgetreden. Nieuwe poging over [X] seconden.
Code: NW-2-4

Deze fout treedt op wanneer het apparaat geen verbinding met Netflix kan maken door een netwerkprobleem.

Los het probleem als volgt op:

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Schakel het apparaat uit. Als het apparaat een stroomkabel heeft, haal deze dan uit het stopcontact.

2. Schakel het apparaat helemaal uit. Controleer of het niet in slaap- of stand-bystand staat.

3. Laat je apparaat 15 seconden uit staan.

4. Schakel het apparaat in en probeer Netflix opnieuw.

Uitloggen bij Netflix

1. Ga vanuit het startscherm van Netflix naar links om het menu te openen.

2. Selecteer onderaan Ondersteuning > Uitloggen > Ja.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je een foutscherm ziet op je apparaat:

1. Selecteer Meer informatie.

2. Selecteer Uitloggen of Resetten.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je Ondersteuning of Uitloggen niet kunt vinden:

1. Druk achtereenvolgens op deze knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

2. Selecteer in het menu dat verschijnt Uitloggen, Resetten of Deactiveren.