Netflix-fout NSES-404

Je ziet misschien de foutcode NSES-404 met deze melding:

Ben je de weg kwijt?
Deze pagina is niet gevonden. Ontdek andere titels op de homepagina.
Foutcode NSES-404

Deze fout betekent meestal dat de pagina niet kan worden geladen door een probleem met je webbrowser of e-mail-app of dat de pagina die je wilde openen, niet bestaat.

Los het probleem als volgt op:

Ga naar Netflix.com via de zoekbalk

Als je meestal een bladwijzer gebruikt om naar Netflix te gaan, probeer dan eens in plaats daarvan www.netflix.com te typen in de adresbalk van je browser. Lost dit je probleem op, werk dan de URL van je bladwijzer bij naar www.netflix.com om dit probleem voortaan te voorkomen.

Je browser bijwerken

Ga naar browsers die door Netflix worden ondersteund om je webbrowser bij te werken of een andere browser te downloaden.

De Netflix-cookie wissen

1. Ga naar netflix.com/clearcookies. Hiermee word je uitgelogd bij je account.

2. Selecteer Inloggen en voer je e-mailadres en wachtwoord van Netflix in.

3. Probeer Netflix opnieuw.

Cookies inschakelen in je browser

Chrome
  1. Klik rechtsboven in Chrome op MenuChrome-menupictogram en klik op Instellingen.

2. Klik links op Privacy en beveiliging.

3. Klik op Cookies van derden.

4. Controleer of de instelling Cookies van derden toestaan is ingeschakeld.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Microsoft Edge
  1. Klik rechtsboven in de browser op Instellingen en meer instellingen en meer.

2. Klik op Instellingen.

3. Klik op Cookies en sitemachtigingen.

4. Klik op Cookies en sitegegevens beheren en verwijderen.

5. Zorg ervoor dat Sites kunnen cookiegegevens opslaan en lezen (aanbevolen) is ingeschakeld.

Firefox

1. Klik rechtsboven op Menu menuknop en klik op Instellingen.

2. Klik links op Privacy en beveiliging.

3. Scrol omlaag naar Geschiedenis. Klik naast Firefox zal op de keuzelijst.

4. Kies Geschiedenis onthouden en klik op Firefox nu opnieuw starten.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Opera
  1. Selecteer Menu in de linkerbovenhoek van je browser.

2. Selecteer Instellingen (Settings).

3. Scrol omlaag naar Cookies.

4. Selecteer de optie Toestaan dat lokaal gegevens worden ingesteld (aanbevolen) (Allow local data to be set (recommended)).

5. Sluit het tabblad Instellingen om de nieuwe instellingen op te slaan.

6. Probeer Netflix opnieuw.

Safari

1. Klik linksboven op Safari.

2. Klik op Instellingen en klik op Geavanceerd.

3. Controleer of Alle cookies blokkeren is uitgeschakeld.

4. Sluit het venster en probeer Netflix opnieuw.

Schakel alle browseruitbreidingen uit

Chrome

Als je Chrome gebruikt, kun je overbodige add-ons uitschakelen.

1. Typ chrome://extensions in de adresbalk.

2. Schakel de extensies uit die zijn ingeschakeld.

Opmerking:
    Extensies onder Chrome-apps hoeven niet te worden uitgeschakeld.
  3. Probeer Netflix opnieuw.

Als het probleem is opgelost met deze stappen, kun je het beste de extensies een voor een inschakelen om te zien door welke extensie Netflix niet goed werkt.

Edge

1. Klik rechtsboven in je browser op het pictogram Extensies.

2. Klik op Extensies beheren.

3. Schakel geïnstalleerde extensies uit en probeer Netflix opnieuw.

Als het probleem is opgelost met deze stappen, kun je de extensies een voor een inschakelen om te zien door welke extensie Netflix niet goed werkt.

Safari

1. Selecteer Safari in de linkerbovenhoek van je browser.

2. Selecteer Voorkeuren (Preferences).

3. Selecteer het tabblad Extensies (Extensions) op de bovenste menubalk.

4. Verwijder het vinkje bij elk vakje naast de extensies om de extensies uit te schakelen.

5. Sluit het venster Extensies (Extensies).

6. Probeer Netflix opnieuw.

Firefox

1. Klik rechtsboven in de browser op Menu menuknop.

2. Klik op Add-ons en thema's en klik op Extensies.

3. Klik onder Ingeschakeld op de knop naast elke extensie om deze uit te schakelen.

4. Sluit en open Firefox en probeer Netflix opnieuw.

Probeer een andere webbrowser

Als je je wachtwoord wilt resetten via e-mail, probeer je een andere webbrowser en volg je opnieuw de stappen om je wachtwoord te resetten.

Als je je e-mail opent met een app op je telefoon of tablet, gebruik dan een webbrowser om de e-mail voor het resetten van je wachtwoord te openen.

Als de bovenstaande stappen niet werken of als deze fout nog een keer optreedt, ligt het probleem mogelijk ergens anders. Neem contact met ons op voor hulp.