Hoe start ik mijn Netflix-account opnieuw?

Als je Netflix opnieuw wilt starten om weer je favoriete series en films te kijken, log je in op de Netflix-website en klik je op Je lidmaatschap hernieuwen in een profiel (behalve een Kids-profiel).

Opmerking:
Als je je wachtwoord opnieuw instelt, word je teruggeleid naar de pagina Account. Hier klik je dan op Streaming-abonnement toevoegen en op Je lidmaatschap hernieuwen.
  • Als je account inactief is, wordt je gevraagd om je lidmaatschap opnieuw te starten nadat je hebt ingelogd bij Netflix. De factureringsdatum wordt gewijzigd in de datum waarop je je lidmaatschap opnieuw start.

• Als je account actief is, kun je je status behouden door op de pagina Account op de link Je lidmaatschap herstarten te klikken. De factureringsdatum wordt niet gewijzigd.

• Als je eerder via een partner hebt betaald voor Netflix of dat in het vervolg wilt doen, ga dan naar de pagina Beschikbare betalingsopties.