Netflix gebruiken op je Xbox

Welkom bij Netflix op je Xbox. Lees dit artikel als je meer wilt weten over Netflix-functies en over het instellen van en afmelden bij je account. Als je niet zeker weet of Netflix wordt ondersteund op je apparaat, volg je de stappen op het tabblad Netflix instellen om de Netflix-app te zoeken.

Netflix-functies
Netflix instellen
Afmelden bij Netflix
Netflix in Ultra HD

Netflix is beschikbaar op de Xbox 360 en Xbox One.

Xbox 360

Streamingfuncties van Netflix op je Microsoft Xbox 360:
  • Ondersteunde regio's: Netflix is beschikbaar op Xbox 360 in alle regio's waar zowel Netflix als de Xbox Live-service beschikbaar is.

• Navigatie: scrol omhoog en omlaag om door genres te bladeren die specifiek op jou zijn afgestemd. Druk op Y als je een specifieke titel wilt zoeken. Als je de Xbox Kinect met de Xbox 360 hebt, zeg je 'Xbox' voor een lijst met spraakopdrachten.

• Resolutie: Stream films tot 720p. Titels met een HD-symbool worden in high definition gestreamd als je internetverbinding 5 megabits per seconde of meer ondersteunt.

• Ondertiteling en alternatieve audio: speel een titel af en selecteer het pictogram Audio en ondertiteling (Audio and subtitles) om ondertiteling in te schakelen als deze functie beschikbaar is voor deze serie of film. Bepaalde titels kunnen ook worden afgespeeld in Dolby Digital Plus 5.1 surround sound vanuit dit scherm als de verbindingssnelheid minstens 5 megabits per seconde is.

Xbox One

Ondersteunde apparaten bevatten de volgende streamingfuncties:

Ondersteunde regio's:
Netflix is beschikbaar op Xbox One in alle regio's waar zowel de Netflix- als de Xbox Live-service beschikbaar is.

Navigatie:
Scrol omhoog en omlaag om door genres te bladeren die specifiek op jou zijn afgestemd. Als je de Xbox Kinect met je Xbox One hebt, zeg je 'Xbox' voor een lijst met spraakopdrachten.

• Zoeken: als je vanuit de Netflix-app op de Y van je Xbox One-controller drukt, ga je naar de zoekpagina.

• Profielen, Netflix Kids, afmelden: als je vanuit de Netflix-app op B drukt, ga je naar het Netflix-menu. Hier kun je profielen wijzigen, naar het gedeelte Netflix Kids gaan of de instellingenpagina openen, waar je je kunt afmelden bij je Netflix-account.

Resolutie:
stream series en films tot 1080p. Titels met een HD-symbool worden in high definition gestreamd als je internetverbinding 5 megabit per seconde of meer ondersteunt.

Ondertiteling en alternatieve audio:
Speel een serie of film af en selecteer het pictogram Audio en ondertiteling (Audio and subtitles) om ondertiteling in te schakelen, indien beschikbaar. Bepaalde titels kunnen ook worden afgespeeld in Dolby Digital Plus 5.1 surround sound vanuit dit scherm als de snelheid van je internetverbinding minstens 5 MB per seconde is.

Je kunt ook bepaalde titels met Dolby Atmos-audio streamen. Lees ons artikel over het gebruiken van Dolby Atmos met Netflix voor meer informatie.

Xbox One S

Ondersteunde apparaten bevatten de volgende streamingfuncties:

Ondersteunde regio's:
Netflix is beschikbaar op Xbox One S in alle regio's waar zowel de Netflix- als de Xbox Live-service beschikbaar is.

Navigatie:
Scrol omhoog en omlaag om door genres te bladeren die specifiek op jou zijn afgestemd. Als je de Xbox Kinect met je Xbox One hebt, zeg je 'Xbox' voor een lijst met spraakopdrachten.

• Zoeken: als je vanuit de Netflix-app op de Y van je Xbox One S-controller drukt, ga je naar de zoekpagina.

• Profielen, Netflix Kids, afmelden: als je vanuit de Netflix-app op B drukt, ga je naar het Netflix-menu. Hier kun je profielen wijzigen, naar het gedeelte Netflix Kids gaan of de instellingenpagina openen, waar je je kunt afmelden bij je Netflix-account.

Resolutie:
stream series en films tot 4k. Titels met een Ultra HD-symbool worden in ultra HD gestreamd als je internetverbinding 25 megabit per seconde of meer ondersteunt.

Ondertiteling en alternatieve audio:
Speel een serie of film af en selecteer het pictogram Audio en ondertiteling (Audio and subtitles) om ondertiteling in te schakelen, indien beschikbaar. Bepaalde titels kunnen ook worden afgespeeld in Dolby Digital Plus 5.1 surround sound vanuit dit scherm als de snelheid van je internetverbinding minstens 5 MB per seconde is.

Je kunt ook bepaalde titels met Dolby Atmos-audio streamen. Lees ons artikel over het gebruiken van Dolby Atmos met Netflix voor meer informatie.

Xbox One X

Ondersteunde apparaten bevatten de volgende streamingfuncties:

Ondersteunde regio's:
Netflix is beschikbaar op Xbox One X in alle regio's waar zowel de Netflix- als de Xbox Live-service beschikbaar is.

Navigatie:
Scrol omhoog en omlaag om door genres te bladeren die specifiek op jou zijn afgestemd. Als je de Xbox Kinect met je Xbox One hebt, zeg je 'Xbox' voor een lijst met spraakopdrachten.

• Zoeken: als je vanuit de Netflix-app op de Y van je Xbox One X-controller drukt, ga je naar de zoekpagina.

• Profielen, Netflix Kids, afmelden: als je vanuit de Netflix-app op B drukt, ga je naar het Netflix-menu. Hier kun je profielen wijzigen, naar het gedeelte Netflix Kids gaan of de instellingenpagina openen, waar je je kunt afmelden bij je Netflix-account.

Resolutie:
stream series en films tot 4k. Titels met een Ultra HD-symbool worden in ultra HD gestreamd als je internetverbinding 25 megabit per seconde of meer ondersteunt.

Ondertiteling en alternatieve audio:
Speel een serie of film af en selecteer het pictogram Audio en ondertiteling (Audio and subtitles) om ondertiteling in te schakelen, indien beschikbaar. Bepaalde titels kunnen ook worden afgespeeld in Dolby Digital Plus 5.1 surround sound vanuit dit scherm als de snelheid van je internetverbinding minstens 5 MB per seconde is.

Je kunt ook bepaalde titels met Dolby Atmos-audio streamen. Lees ons artikel over het gebruiken van Dolby Atmos met Netflix voor meer informatie.

Zorg ervoor dat je bent aangemeld bij je Xbox LIVE-account als je je Xbox wilt koppelen aan je Netflix-account. Volg daarna de onderstaande stappen voor je apparaat. Bezoek de ondersteuningssite van Microsoft als je hulp nodig hebt bij het maken van een verbinding met je Xbox LIVE-account. Ga naar de ondersteuningssite van Microsoft als je hulp nodig hebt om verbinding te maken met een Xbox LIVE-account.

Xbox 360

Download de Netflix-app

Meld je aan bij je Xbox Live-account voordat je de onderstaande stappen uitvoert. Bezoek de ondersteuningssite van Microsoft als je hierbij verdere hulp nodig hebt.

1. Ga vanaf het Xbox 360-dashboard naar Apps.

2. Selecteer de tegel Netflix om de app te downloaden.

Ga door met de onderstaande stappen wanneer de download is voltooid.

Meld je aan bij Netflix

1. Ga op het Xbox 360-dashboard naar het gedeelte Apps en selecteer de tegel Netflix.

2. Selecteer Aanmelden (Sign In).

• Als je Aanmelden (Sign In) niet ziet, selecteer je Ja (Yes) in het scherm Ben je lid van Netflix? (Are you a member of Netflix?) .

• Stel je lidmaatschap in als je nog geen lid bent.

3. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

4. Selecteer Aanmelden (Sign In).

Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account. Veel plezier!

Heb je problemen bij het downloaden van Netflix?

Als je problemen hebt bij het downloaden van de Netflix-app naar je apparaat, komt dit mogelijk door je internetverbinding. Raadpleeg Problemen met netwerkverbinding oplossen voor hulp bij het oplossen van dit probleem.

Als je een specifieke foutmelding ziet wanneer je Netflix probeert te downloaden naar je apparaat, moet je mogelijk contact opnemen met de apparaatfabrikant voor verdere hulp.

Xbox One

Download de Netflix-app

Netflix is alleen beschikbaar op Xbox One in regio's waar zowel de Netflix- als de Xbox Live-service beschikbaar is.

1. Begin in het startscherm van de Xbox One.

2. Scrol naar rechts om de Store te openen.

3. Ga naar het gedeelte Apps en selecteer Netflix.

Opmerking:
    Als je Netflix niet ziet, selecteer je Alle apps zoeken (Search all apps) om naar Netflix te zoeken.
  4. Selecteer Installeren (Install).

5. Nadat de app is gedownload, selecteer je Starten (Launch) om je aan te melden bij Netflix.

Ga door met de onderstaande stappen wanneer de download is voltooid.

Meld je aan bij Netflix

1. Selecteer Netflix in het startscherm.

2. Selecteer Aanmelden (Member Sign In).

3. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

4. Selecteer Aanmelden (Sign In).

Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account. Veel plezier!

Heb je problemen bij het downloaden van Netflix?

Als je problemen hebt bij het downloaden van de Netflix-app naar je apparaat, komt dit mogelijk door je internetverbinding. Raadpleeg Problemen met netwerkverbinding oplossen voor hulp bij het oplossen van dit probleem.

Als je een specifieke foutmelding ziet wanneer je Netflix probeert te downloaden naar je apparaat, moet je mogelijk contact opnemen met de apparaatfabrikant voor verdere hulp.

Xbox One S

Download de Netflix-app

Netflix is alleen beschikbaar op Xbox One S in regio's waar zowel de Netflix- als de Xbox Live-service beschikbaar is.

1. Begin in het startscherm van de Xbox One S.

2. scrol naar rechts om de Store te openen.

3. Ga naar het gedeelte Apps en selecteer Netflix.

Opmerking:
    Als je Netflix niet ziet, selecteer je Alle apps zoeken (Search all apps) om naar Netflix te zoeken.
  4. Selecteer Installeren (Install).

5. Nadat de app is gedownload, selecteer je Starten (Launch) om je aan te melden bij Netflix.

Ga door met de onderstaande stappen wanneer de download is voltooid.

Meld je aan bij Netflix

1. Selecteer Netflix in het startscherm.

2. Selecteer Aanmelden (Member Sign In).

3. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

4. Selecteer Aanmelden (Sign In).

Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account. Veel plezier!

Heb je problemen bij het downloaden van Netflix?

Als je problemen hebt bij het downloaden van de Netflix-app naar je apparaat, komt dit mogelijk door je internetverbinding. Raadpleeg Problemen met netwerkverbinding oplossen voor hulp bij het oplossen van dit probleem.

Als je een specifieke foutmelding ziet wanneer je Netflix probeert te downloaden naar je apparaat, moet je mogelijk contact opnemen met de apparaatfabrikant voor verdere hulp.

Xbox One X

Download de Netflix-app

Netflix is alleen beschikbaar op Xbox One X in regio's waar zowel de Netflix- als de Xbox Live-service beschikbaar is.

1. Begin in het startscherm van de Xbox One X.

2. scrol naar rechts om de Store te openen.

3. Ga naar het gedeelte Apps en selecteer Netflix.

Opmerking:
    Als je Netflix niet ziet, selecteer je Alle apps zoeken (Search all apps) om naar Netflix te zoeken.
  4. Selecteer Installeren (Install).

5. Nadat de app is gedownload, selecteer je Starten (Launch) om je aan te melden bij Netflix.

Ga door met de onderstaande stappen wanneer de download is voltooid.

Meld je aan bij Netflix

1. Selecteer Netflix in het startscherm.

2. Selecteer Aanmelden (Member Sign In).

3. Voer je e-mailadres en wachtwoord voor Netflix in.

4. Selecteer Aanmelden (Sign In).

Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account. Veel plezier!

Heb je problemen bij het downloaden van Netflix?

Als je problemen hebt bij het downloaden van de Netflix-app naar je apparaat, komt dit mogelijk door je internetverbinding. Raadpleeg Problemen met netwerkverbinding oplossen voor hulp bij het oplossen van dit probleem.

Als je een specifieke foutmelding ziet wanneer je Netflix probeert te downloaden naar je apparaat, moet je mogelijk contact opnemen met de apparaatfabrikant voor verdere hulp.

Volg de onderstaande stappen als je je wilt afmelden bij je Netflix-account op je apparaat.

Xbox 360

Je Netflix-account is gekoppeld aan elke Xbox-gamertag waarvoor de service is gebruikt. Gebruik een van de volgende opties om je gamertag aan een ander Netflix-account te koppelen:

Afmelden bij Netflix
  1. Begin op de startpagina van Netflix.

2. Ga omhoog en selecteer Instellingen (Settings) of het tandwielpictogram tandwielpictogram .

3. Selecteer Afmelden (Sign Out).

4. Selecteer Ja (Yes) ter bevestiging.

5. Je krijgt nu de mogelijkheid om je aan te melden als een ander Netflix-lid.

Als je Instellingen (Settings) of het tandwielpictogram niet kunt vinden:

1. Voer in de Netflix-app de volgende reeks in met de pijltoetsen van je afstandsbediening:
    Omhoog, Omhoog, Omlaag, Omlaag, Links, Rechts, Links, Rechts, Omhoog, Omhoog, Omhoog, Omhoog.

2. Selecteer Afmelden (Sign Out), Opnieuw beginnen (Start Over), Deactiveren (Deactivate) of Resetten (Reset).

3. Je krijgt nu de mogelijkheid om je aan te melden als een ander Netflix-lid.

Als je je Netflix-account wilt loskoppelen van alle gamertags voor je lidmaatschap, kun je alle apparaten loskoppelen via de Netflix-website.

Xbox One

Afmelden bij Netflix
  1. Start de Netflix-app op het startscherm van de Xbox One.

2. Druk vanuit de Netflix-app op de menurij (Menu Row) of druk op de knop B van de Xbox One-controller.

3. Selecteer in het menu op het scherm het tandwielpictogram () aan de rechterkant.

4. Selecteer Afmelden (Log Out).

5. Meld je weer aan en probeer Netflix opnieuw.

Als je het tandwielpictogram niet kunt vinden:

1. Voer in de Netflix-app de volgende reeks in met de pijltoetsen van je afstandsbediening:

• Omhoog, Omhoog, Omlaag, Omlaag, Links, Rechts, Links, Rechts, Omhoog, Omhoog, Omhoog, Omhoog

2. Selecteer Afmelden (Sign Out), Opnieuw beginnen (Start Over), Deactiveren (Deactivate) of Resetten (Reset).

3. Meld je weer aan en probeer Netflix opnieuw.

Xbox One S

Afmelden bij Netflix
  1. Begin op de startpagina van Netflix.

2. Ga omhoog en selecteer Instellingen (Settings) of het tandwielpictogram tandwielpictogram .

3. Selecteer Afmelden (Sign Out).

4. Selecteer Ja (Yes) ter bevestiging.

5. Je krijgt nu de mogelijkheid om je aan te melden als een ander Netflix-lid.

Als je Instellingen (Settings) of het tandwielpictogram niet kunt vinden:

1. Voer in de Netflix-app de volgende reeks in met de pijltoetsen van je afstandsbediening:
    Omhoog, Omhoog, Omlaag, Omlaag, Links, Rechts, Links, Rechts, Omhoog, Omhoog, Omhoog, Omhoog.

2. Selecteer Afmelden (Sign Out), Opnieuw beginnen (Start Over), Deactiveren (Deactivate) of Resetten (Reset).

3. Je krijgt nu de mogelijkheid om je aan te melden als een ander Netflix-lid.

Xbox One X

Afmelden bij Netflix
  1. Begin op de startpagina van Netflix.

2. Ga omhoog en selecteer Instellingen (Settings) of het tandwielpictogram tandwielpictogram .

3. Selecteer Afmelden (Sign Out).

4. Selecteer Ja (Yes) ter bevestiging.

5. Je krijgt nu de mogelijkheid om je aan te melden als een ander Netflix-lid.

Als je Instellingen (Settings) of het tandwielpictogram niet kunt vinden:

1. Voer in de Netflix-app de volgende reeks in met de pijltoetsen van je afstandsbediening:
    Omhoog, Omhoog, Omlaag, Omlaag, Links, Rechts, Links, Rechts, Omhoog, Omhoog, Omhoog, Omhoog.

2. Selecteer Afmelden (Sign Out), Opnieuw beginnen (Start Over), Deactiveren (Deactivate) of Resetten (Reset).

3. Je krijgt nu de mogelijkheid om je aan te melden als een ander Netflix-lid.

Netflix is beschikbaar in Ultra HD op de Xbox One S en Xbox One X. Als je in Ultra HD wilt streamen, heb je het volgende nodig: