Netflix gebruiken op je tv of Blu-ray speler van Insignia

Welkom bij Netflix op je tv, Blu-ray speler of thuisbioscoopsysteem van Insignia. Lees dit artikel als je meer wilt weten over Netflix-functies en over het instellen van en afmelden bij je account. Als je niet zeker weet of Netflix wordt ondersteund op je apparaat, volg je de stappen op het tabblad Netflix instellen (Set up Netflix) om de Netflix-app te zoeken.

Netflix-functies
Netflix instellen
Afmelden bij Netflix
Netflix in Ultra HD

Netflix is beschikbaar op veel Insignia-apparaten.

Ondersteunde regio's:

Netflix is beschikbaar op tv’s en blu-rayspelers van Insignia in de VS en Canada.

Navigatie:
op de meeste apparaten kun je bladeren door rijen met series en films, waaronder een speciale rij met je selecties voor Mijn lijst. Elke rij vertegenwoordigt een categorie (Comedy, Drama, Series, etc.) die we je presenteren op basis van wat je hebt gekeken.

Oude apparaten bevatten mogelijk geen rijen met filmcategorieën, maar je kunt wel bladeren door Mijn lijst (My List). Deze kun je samenstellen via de Netflix-website.

Resolutie:
Op de meeste apparaten kun je Netflix in HD streamen via een snelle internetverbinding, waarbij Netflix wordt afgespeeld in de maximaal ondersteunde resolutie. (Zie het artikel Aanbevolen snelheid van internetverbinding voor meer informatie.)

Ondertitels en alternatieve audio
Lees hoe je ondertiteling, bijschriften en alternatieve audio inschakelt (inclusief 5.1 surround sound), die beschikbaar zijn voor veel series en films. Als je wilt controleren of 5.1-audio wordt ondersteund op je apparaat, ga je naar een Netflix Original om te kijken of deze een optie voor 5.1-audio bevat. Zo niet, dan wordt deze functie niet ondersteund op dit apparaat. Op veel apparaten kun je de weergave van ondertiteling en bijschriften aanpassen. Op sommige apparaten worden ondertiteling en bijschriften in hun standaardopmaak weergegeven of kan ondertiteling niet worden weergegeven.

Ouderlijk toezicht
Netflix biedt de mogelijkheid om ouderlijk toezicht in te stellen op afzonderlijke profielen.

Wil je je tv, Blu-ray speler of thuisbioscoopsysteem van Insignia koppelen aan je Netflix-account? Ga dan naar het startscherm en selecteer de optie waarmee het apparaat het best wordt beschreven.

Netflix is alleen beschikbaar op tv's en Blu-ray spelers van Insignia in de VS en Canada.

Als je op het scherm het Netflix-pictogram ziet

1. Selecteer Netflix in het startscherm.

2. Selecteer Aanmelden (Sign In).

• Als je Aanmelden (Sign In) niet ziet, selecteer je Ja (Yes) in het scherm Ben je lid van Netflix? (Are you a member of Netflix?) .

• Stel je lidmaatschap in als je nog geen lid bent.

3. Er wordt een code weergegeven. Voer deze activeringscode in op netflix.com/activate.

Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account. Veel plezier!

Voer de volgende reeks in met de pijlknoppen van de controller als je opnieuw wilt beginnen en/of je wilt aanmelden met een ander e-mailadres tijdens deze procedure:

• omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

• Selecteer Afmelden (Sign Out), Opnieuw beginnen (Start Over) of Deactiveren (Deactivate).

Als je het Netflix-pictogram niet ziet op het scherm

1. Selecteer Tv en films on demand (TV & Movies on Demand) in het startscherm.

2. Selecteer Netflix.

3. Selecteer Aanmelden (Sign In).

• Als je Aanmelden (Sign In) niet ziet, selecteer je Ja (Yes) in het scherm Ben je lid van Netflix? (Are you a member of Netflix?) .

• Stel je lidmaatschap in als je nog geen lid bent.

4. Er wordt een code weergegeven. Voer deze activeringscode in op netflix.com/activate.

Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account. Veel plezier!

Voer de volgende reeks in met de pijlknoppen van de controller als je opnieuw wilt beginnen en/of je wilt aanmelden met een ander e-mailadres tijdens deze procedure:

• omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

• Selecteer Afmelden (Sign Out), Opnieuw beginnen (Start Over) of Deactiveren (Deactivate).

Volg de onderstaande stappen als je je wilt afmelden bij je Netflix-account op je apparaat.

Als je een smart-tv gebruikt

1. Selecteer Instellingen (Settings) in het startscherm.

2. Selecteer Help.

3. Selecteer Resetten en deactiveren (Reset & Deactivate).

4. Selecteer Netflix deactiveren (Deactivate Netflix).

5. Selecteer Deactiveren (Deactivate) om de deactivering te bevestigen.

Als je een blu-rayspeler of thuisbioscoopsysteem gebruikt

1. Selecteer Instellingen (Settings) in het startscherm.

2. Selecteer Systeem (System).

3. Selecteer Fabrieksinstellingen herstellen (Restore Factory Defaults).

4. Selecteer Netflix deactiveren (Deactivate Netflix).

5. Selecteer OK om de deactivering te bevestigen.

Als je een Insignia Roku TV gebruikt

Afmelden bij Netflix
  1. Begin op de startpagina van Netflix.

2. Ga omhoog en selecteer Instellingen (Settings) of het tandwielpictogram tandwielpictogram .

3. Selecteer Afmelden (Sign Out).

4. Selecteer Ja (Yes) ter bevestiging.

5. Je krijgt nu de mogelijkheid om je aan te melden als een ander Netflix-lid.

Als je Instellingen (Settings) of het tandwielpictogram niet kunt vinden:

1. Voer in de Netflix-app de volgende reeks in met de pijltoetsen van je afstandsbediening:
    Omhoog, Omhoog, Omlaag, Omlaag, Links, Rechts, Links, Rechts, Omhoog, Omhoog, Omhoog, Omhoog.

2. Selecteer Afmelden (Sign Out), Opnieuw beginnen (Start Over), Deactiveren (Deactivate) of Resetten (Reset).

3. Je krijgt nu de mogelijkheid om je aan te melden als een ander Netflix-lid.

Netflix is beschikbaar in Ultra HD op de meeste Ultra HD Roku TV's van Insignia. Als je in Ultra HD wilt streamen, heb je het volgende nodig: