Netflix gebruiken op je tv of blu-rayspeler van Insignia

Welkom bij Netflix op je tv, blu-rayspeler of thuisbioscoopsysteem van Insignia. Lees dit artikel als je meer wilt weten over Netflix-functies en over het instellen van en uitloggen bij je account. Als je niet zeker weet of Netflix wordt ondersteund op je apparaat, volg je de stappen in het gedeelte 'Netflix instellen' om de Netflix-app te zoeken.

Netflix-functies
Netflix instellen
Uitloggen bij Netflix
Netflix in Ultra HD

Netflix is beschikbaar op veel Insignia-apparaten. Ondersteunde apparaten bevatten de volgende streamingfuncties:

Ondersteunde regio's
Netflix is beschikbaar op tv's en blu-rayspelers van Insignia in de Verenigde Staten en Canada.

Navigatie
Op de meeste apparaten kun je bladeren door rijen met series en films, waaronder een rij met de titels die je koos voor Mijn lijst (My List). Elke rij vertegenwoordigt een categorie (zoals Comedy, Drama of Series) die we je presenteren op basis van wat je hebt gekeken.

Resolutie
Op de meeste apparaten kun je Netflix in HD streamen via een snelle internetverbinding, waarbij Netflix wordt afgespeeld in de maximaal ondersteunde resolutie. (Zie het artikel Aanbevolen snelheid van internetverbinding voor meer informatie.)

Ouderlijk toezicht
Netflix biedt de mogelijkheid om ouderlijk toezicht in te stellen op afzonderlijke profielen.

Ondertiteling en alternatieve audio
Lees hoe je ondertiteling, bijschriften en alternatieve audio inschakelt (inclusief 5.1 surround sound), die beschikbaar zijn voor veel series en films. Op veel apparaten kun je de weergave van ondertiteling en bijschriften aanpassen. Op sommige apparaten worden ondertiteling en bijschriften in hun standaardopmaak weergegeven of kan ondertiteling niet worden weergegeven.

Wil je je tv, blu-rayspeler of thuisbioscoopsysteem van Insignia koppelen aan je Netflix-account? Ga dan naar het startscherm en selecteer de optie waarmee het apparaat het best wordt beschreven.

Netflix is alleen beschikbaar op tv's en blu-rayspelers van Insignia in de Verenigde Staten en Canada.

Als je op het scherm het Netflix-pictogram ziet

1. Selecteer Netflix in het startscherm.

2. Selecteer Inloggen.

• Als je Inloggen niet ziet, selecteer dan Ja in het scherm Ben je lid van Netflix? .

• Stel je lidmaatschap in als je nog geen lid bent.

3. Er wordt een code weergegeven. Voer deze activeringscode in op netflix.com/activate.

Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account. Veel plezier!

Voer de volgende reeks in met de pijlknoppen van de controller als je opnieuw wilt beginnen en/of wilt inloggen met een ander e-mailadres tijdens deze procedure:

• omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

• Selecteer Uitloggen, Opnieuw beginnen of Deactiveren.

Als je het Netflix-pictogram niet ziet op het scherm

1. Selecteer Tv en films on demand in het startscherm.

2. Selecteer Netflix.

3. Selecteer Inloggen.

• Als je Inloggen niet ziet, selecteer dan Ja in het scherm Ben je lid van Netflix? .

• Stel je lidmaatschap in als je nog geen lid bent.

4. Er wordt een code weergegeven. Voer deze activeringscode in op netflix.com/activate.

Het apparaat is nu gekoppeld aan je Netflix-account. Veel plezier!

Voer de volgende reeks in met de pijlknoppen van de controller als je opnieuw wilt beginnen en/of wilt inloggen met een ander e-mailadres tijdens deze procedure:

• omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

• Selecteer Uitloggen, Opnieuw beginnen of Deactiveren.

Volg de onderstaande stappen als je wilt uitloggen bij je Netflix-account op je apparaat.

Als je een smart-tv gebruikt

1. Selecteer Instellingen in het startscherm.

2. Selecteer Help.

3. Selecteer Resetten en deactiveren.

4. Selecteer Netflix deactiveren.

5. Selecteer Deactiveren om deactivering te bevestigen.

Als je een blu-rayspeler of thuisbioscoopsysteem gebruikt

1. Selecteer Instellingen in het startscherm.

2. Selecteer Systeem.

3. Selecteer Fabrieksinstellingen herstellen.

4. Selecteer Netflix deactiveren.

5. Selecteer OK om de deactivering te bevestigen.

Als je een Insignia Roku TV gebruikt

Uitloggen bij Netflix
  1. Begin op de startpagina van Netflix.

2. Ga naar links om het menu te openen en selecteer Instellingen.

• Als je geen menu ziet wanneer je naar links gaat, ga je omhoog en selecteer je Instellingen of het tandwielpictogram tandwielpictogram .

3. Selecteer Uitloggen.

4. Selecteer Ja ter bevestiging.

5. Je krijgt nu de mogelijkheid om in te loggen als een ander Netflix-lid.

Als je Instellingen of het tandwielpictogram niet kunt vinden:

1. Voer in de Netflix-app de volgende reeks in met de pijltoetsen van je afstandsbediening:
    Omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

2. Selecteer Uitloggen, Opnieuw beginnen, Deactiveren of Resetten.

3. Je krijgt nu de mogelijkheid om in te loggen als een ander Netflix-lid.

Netflix is beschikbaar in Ultra HD op de meeste Ultra HD Roku TV's van Insignia. Als je in Ultra HD wilt streamen, heb je het volgende nodig:

• Een Ultra HD-tv uit 2014 of later met de Netflix-app waarmee je Ultra HD-content kunt kijken op 60 Hz.

• Een abonnement waarmee je Netflix in Ultra HD kunt kijken. Op netflix.com/ChangePlan kun je bekijken welk abonnement je op dit moment hebt.

• Een stabiele verbindingssnelheid van 25 megabit per seconde of hoger.

• Streamingkwaliteit ingesteld op Automatisch (Auto) of Hoog (High). Meer informatie over instellingen voor de beeldkwaliteit vind je in ons artikel Instellingen voor afspelen.