Netflix gebruiken op je tv of blu-rayspeler van Insignia

Gebruik dit artikel als je meer wilt weten over Netflix-functies op je tv, blu-rayspeler of thuisbioscoopsysteem van Insignia en over het instellen en uitloggen van je account. Als je niet zeker weet of Netflix wordt ondersteund op je apparaat, volg je de stappen in het gedeelte 'Netflix instellen'.

Netflix-functies
Netflix instellen
Uitloggen bij Netflix
Netflix in Ultra HD

Netflix is beschikbaar op veel tv’s en blu-rayspelers van Insignia in de Verenigde Staten en Canada.

Wil je je tv, blu-rayspeler of thuisbioscoopsysteem van Insignia koppelen aan je Netflix-account? Ga dan naar het startscherm en selecteer de optie waarmee het apparaat het best wordt beschreven.

Als je op het scherm het Netflix-pictogram ziet

1. Selecteer Netflix in het startscherm.

2. Selecteer Inloggen en volg de instructies op het scherm.

Gebruik de pijlknoppen van de controller om de volgende reeks in te voeren, zodat je opnieuw kunt beginnen of kunt inloggen met een ander e-mailadres tijdens deze procedure:

• omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

• Selecteer Uitloggen, Opnieuw beginnen of Deactiveren.

Als je op het scherm het Netflix-pictogram niet ziet

1. Selecteer Tv en films on demand in het startscherm.

2. Selecteer Netflix.

3. Selecteer Inloggen en volg de instructies op het scherm.

Gebruik de pijlknoppen van de controller om de volgende reeks in te voeren, zodat je opnieuw kunt beginnen of kunt inloggen met een ander e-mailadres tijdens deze procedure:

• omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

• Selecteer Uitloggen, Opnieuw beginnen of Deactiveren.

Volg deze stappen als je wilt uitloggen bij je Netflix-account op je apparaat.

Insignia Roku TV

1. Ga vanuit het startscherm van Netflix naar links om het menu te openen.

2. Ga vanaf de onderkant van het menu naar rechts en selecteer Ondersteuning.

Opmerking:
    Als je Ondersteuning niet ziet, ga je omhoog en selecteer je Instellingen pictogram instellingen.
  3. Selecteer Uitloggen > Ja.

Als je Ondersteuning, Instellingen of Uitloggen niet kunt vinden:

1. Druk achtereenvolgens op deze knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

2. Selecteer in het menu dat verschijnt Uitloggen, Opnieuw beginnen, Resetten of Deactiveren.

Smart-tv

1. Selecteer Instellingen in het startscherm.

2. Selecteer Help.

3. Selecteer Resetten en deactiveren.

4. Selecteer Netflix deactiveren.

5. Selecteer Deactiveren om deactivering te bevestigen.

Blu-rayspeler of thuisbioscoopsysteem

1. Selecteer Instellingen in het startscherm.

2. Selecteer Systeem.

3. Selecteer Fabrieksinstellingen herstellen.

4. Selecteer Netflix deactiveren.

5. Selecteer OK om de deactivering te bevestigen.

Netflix is beschikbaar in Ultra HD op de meeste Ultra HD Roku TV's van Insignia. Als je in Ultra HD wilt streamen, heb je het volgende nodig:

• Een Netflix-abonnement waarmee je in Ultra HD kunt kijken.

• Een Ultra HD-tv uit 2014 of later met de Netflix-app waarmee je Ultra HD-content kunt kijken op 60 Hz.

• Een stabiele verbindingssnelheid van 15 megabits per seconde of hoger.

• Streamingkwaliteit ingesteld op Automatisch of Hoog.