Je accountpincode beheren

Als je al een pincode hebt ingesteld voor je account, heb je de optie om profielen afzonderlijk te vergrendelen of met één pincode een kijkbeperking in te stellen voor het volledige account.

Afzonderlijke profielen vergrendelen met unieke pincodes

Eén pincode blijven gebruiken

Als je één pincode voor ouderlijk toezicht gebruikt in je account om de weergave van bepaalde leeftijdsclassificaties of titels te beperken, kun je de instellingen voor elk profiel afzonderlijk toepassen en aanpassen. Bekijk Ouderlijk toezicht op de pagina Account om te zien hoe dit werkt.

Als je één pincode wilt blijven gebruiken,

• Deze pincode wordt gevraagd al naargelang je huidige leeftijdsclassificatie van ouderlijk toezicht.

• Je bestaande leeftijdsclassificatie en titelbeperkingen gelden voor je account.

Opmerking:
    Je kunt beperkte leeftijdsclassificaties niet bewerken zonder de nieuwste versie van beheer op profielniveau.

Als je je instellingen wijzigt om het toezicht op profielniveau aan te passen, wordt je bestaande pincode verwijderd uit je account.

Opmerking:
Je moet het apparaat mogelijk verversen voordat de bijgewerkte instellingen worden doorgevoerd. Verversen:
– Schakel naar een ander profiel en schakel weer terug
– Of log uit op je apparaat en log weer in.