Een telefoonnummer toevoegen, wijzigen of verwijderen

Als je een telefoonnummer toevoegt, kun je makkelijker inloggen, is je account beter beveiligd en heb je ook nog toegang tot je account mocht je ooit je wachtwoord vergeten.

Een telefoonnummer toevoegen, wijzigen of verwijderen:

1. Ga naar de pagina Telefoonnummer wijzigen. Je moet mogelijk inloggen als je dat nog niet hebt gedaan.

2. Volg de instructies om je identiteit te bevestigen.

3. Nadat je hebt bevestigd, kun je het volgende doen:

• Telefoonnummer toevoegen: kies een land, voer het telefoonnummer in en kies Volgende.

• Bewerken: wijzig het telefoonnummer en kies Volgende.

• Verwijderen: kies Telefoonnummer verwijderen.

4. Als je het nieuwe nummer voor Netflix wilt gebruiken, moet je bevestigen dat het geldig is. Voer daarvoor de code in die je per sms hebt ontvangen toen je het nummer wijzigde. Je kunt dit ook bevestigen via deze link: Je telefoonnummer voor herstel bevestigen.

Opmerking:
Je kunt je telefoonnummer bevestigen voor maximaal één account. Als je je telefoonnummer bevestigt, wordt het verwijderd uit andere accounts waaraan het is gekoppeld.

Als je geen sms'jes ontvangt op het telefoonnummer bij je account, is er mogelijk een vertraging bij je provider. Neem contact op met je provider als het probleem aanhoudt.