Je telefoonnummer instellen om je wachtwoord te kunnen herstellen

Netflix kan je een sms met een code sturen waarmee je je account kunt herstellen als je je wachtwoord bent vergeten. Zorg eerst dat je een correct en geverifieerd telefoonnummer hebt toegevoegd aan je account.

1. Ga in een webbrowser naar de pagina Account.

2. Ga naar het gedeelte Lidmaatschap en facturering en selecteer Telefoonnummer toevoegen of Telefoonnummer wijzigen.

3. Selecteer je land.

4. Voer je telefoonnummer in.

5. Voor het wachtwoord van je account in.

Je kunt worden gevraagd om het nummer te bevestigen via een code die je per sms hebt ontvangen. Als je je telefoonnummer bevestigt, kun je hiermee je wachtwoord herstellen en je account bevestigen als je contact opneemt met de klantenservice van Netflix. Als je het telefoonnummer niet wilt bevestigen of als dit niet wordt gevraagd, kun je het nummer later bevestigen door Code verzenden te selecteren in een banner die je mogelijk in je account ziet.