Je telefoonnummer instellen om je wachtwoord te kunnen herstellen

Als je je wachtwoord kwijt of vergeten bent, kun je een sms-bericht krijgen om je account te herstellen. Volg de onderstaande stappen als je je telefoonnummer wilt toevoegen aan je account om sms-berichten te ontvangen.

1. Ga vanuit de pagina Account naar het gedeelte Lidmaatschap en facturering en selecteer Telefoonnummer toevoegen.

2. Selecteer je land.

3. Voer je telefoonnummer en het wachtwoord van je account in.

Je kunt een sms-bericht krijgen met een code om het telefoonnummer te verifiëren. Door je telefoonnummer te verifiëren kun je het gebruiken om je wachtwoord te herstellen en toegang te krijgen tot andere belangrijke informatie over je account.

Als je je telefoonnummer niet wilt verifiëren of je daartoe geen verzoek krijgt, kun je Stuur code selecteren op de banner in je account om het op een later moment te verifiëren.

Je kunt je telefoonnummer wijzigen of verwijderen door Telefoonnummer wijzigen te selecteren op de pagina Account. Vervolgens voer je een nieuw telefoonnummer in of selecteer je Telefoonnummer verwijderen. Je moet het huidige wachtwoord voor je account weten om deze wijziging door te voeren.