Netflix-fout F7361-1253

Als de foutcode F7361-1253 optreedt op je computer, wijst dit meestal op een verbindingsprobleem. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Controleer of je netwerk Netflix kan afspelen.

Openbare netwerken:

Vraag op plaatsen met wifi, zoals een café, hotel of school, of videoservices als Netflix worden geblokkeerd.

Privénetwerken:

Kijk of je verbinding trager is dan onze aanbevolen snelheden en neem voor hulp contact op met je internetprovider.

Verbindingen zoals mobiele hotspots, mobiele netwerken of satellietnetwerken kunnen te traag zijn voor Netflix.

De browser opnieuw opstarten

1. Sluit de browser af.

2. Open je browser opnieuw.

3. Probeer Netflix opnieuw.

Firefox bijwerken

1. Klik rechtsboven in de browser op Meer knop meer.

2. Klik op Instellingen en scrol verder omlaag naar Firefox-updates.

3. Klik op Opnieuw opstarten om Firefox bij te werken. Als je het bericht Firefox is up-to-date ziet, heb je al de laatste browserversie.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Als je Firefox niet kunt bijwerken of de fout Update mislukt krijgt, volg dan de stappen van Mozilla om een probleem met een software-update op te lossen.