Netflix meldt 'Er is iets fout gegaan. Er is een probleem opgetreden bij het wisselen van je profiel.’

Als de volgende foutmelding wordt weergegeven:

Er is iets fout gegaan. Er is een probleem opgetreden bij het wisselen van je profiel.

Dit wijst er meestal op dat gegevens op het apparaat moeten worden vernieuwd. Volg de onderstaande stappen voor je apparaat om het probleem op te lossen.

Blu-rayspeler

Uitloggen bij Netflix
  1. Ga vanuit het startscherm van Netflix naar links om het menu te openen.

2. Selecteer onderaan Ondersteuning > Uitloggen > Ja.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je een foutscherm ziet op je apparaat:

1. Selecteer Meer informatie.

2. Selecteer Uitloggen of Resetten.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je Ondersteuning of Uitloggen niet kunt vinden:

1. Druk achtereenvolgens op deze knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

2. Selecteer in het menu dat verschijnt Uitloggen, Resetten of Deactiveren.

iPhone, iPad of iPod touch

Uitloggen bij Netflix

1. Open de Netflix-app.

2. Tik rechtsonder op Mijn Netflix .

3. Tik rechtsboven op Menu meer-pictogram.

4. Tik op Uitloggen pictogram uitloggen en tik ter bevestiging nogmaals op Uitloggen.

5. Log weer in op Netflix en probeer het opnieuw.

De Netflix-app bijwerken

1. Ga naar het startscherm en tik op App Store.

2. Tik op Zoeken en voer in de zoekbalk 'Netflix' in.

3. Zoek en tik op Netflix in de lijst en tik daarna op Bijwerken. Mogelijk moet je het wachtwoord van je Apple ID invoeren. Als je het vergeten bent, volg dan de stappen van Apple om het opnieuw in te stellen.

4. Probeer Netflix opnieuw nadat de update is voltooid.

De Netflix-app opnieuw installeren

Als je de app verwijdert worden opgeslagen downloads op je apparaat verwijderd en word je uitgelogd bij Netflix.
  1. Houd je vinger in het startscherm op de Netflix-app.

2. Tik op Verwijder app > Verwijder app > Verwijder.

3. Open de App Store en zoek naar 'Netflix'.

4. Tik op Netflix en tik op het cloudpictogram om de app te downloaden. Mogelijk moet je het wachtwoord van je Apple ID invoeren. Als je het vergeten bent, volg dan de stappen van Apple om het opnieuw in te stellen.

5. Probeer Netflix opnieuw nadat de app is geïnstalleerd.

Opmerking:
Als je de Netflix-app niet kunt vinden nadat je deze hebt verwijderd, volg dan de stappen van Apple om een app opnieuw te downloaden vanuit de App Store.

Settopbox of streaming mediaplayer

Uitloggen bij Netflix
  1. Ga vanuit het startscherm van Netflix naar links om het menu te openen.

2. Selecteer onderaan Ondersteuning > Uitloggen > Ja.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je een foutscherm ziet op je apparaat:

1. Selecteer Meer informatie.

2. Selecteer Uitloggen of Resetten.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je Ondersteuning of Uitloggen niet kunt vinden:

1. Druk achtereenvolgens op deze knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

2. Selecteer in het menu dat verschijnt Uitloggen, Resetten of Deactiveren.

Smart-tv

Uitloggen bij Netflix
  1. Ga vanuit het startscherm van Netflix naar links om het menu te openen.

2. Selecteer onderaan Ondersteuning > Uitloggen > Ja.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je een foutscherm ziet op je apparaat:

1. Selecteer Meer informatie.

2. Selecteer Uitloggen of Resetten.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je Ondersteuning of Uitloggen niet kunt vinden:

1. Druk achtereenvolgens op deze knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

2. Selecteer in het menu dat verschijnt Uitloggen, Resetten of Deactiveren.

Xbox One

Uitloggen bij Netflix
  1. Ga vanuit het startscherm van Netflix naar links om het menu te openen.

2. Selecteer onderaan Ondersteuning > Uitloggen > Ja.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je een foutscherm ziet op je apparaat:

1. Selecteer Meer informatie.

2. Selecteer Uitloggen of Resetten.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je Ondersteuning of Uitloggen niet kunt vinden:

1. Druk achtereenvolgens op deze knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

2. Selecteer in het menu dat verschijnt Uitloggen, Resetten of Deactiveren.