Mijn serie of film stopt en ik keer terug naar de pagina met de titelbeschrijving.

Als series of films steeds stoppen, afsluiten of je naar de pagina met de titelbeschrijving leiden, betekent dit dat er een probleem is met de verbinding met Netflix. Volg de onderstaande stappen voor je apparaat om het probleem op te lossen.

Android-telefoon of -tablet

Je internetverbinding testen

1. Open de Netflix-app.

2. Selecteer het menupictogram.

Opmerking:
    sommige Android-apparaten hebben een menuknop op het apparaat zelf. Andere apparaten hebben een pictogram dat je kunt selecteren in de Netflix-app.
  3. Selecteer Info (About).

4. Selecteer in het gedeelte Diagnostiek (Diagnostics) de optie Netwerk (Network).

5. Selecteer Test starten (Start Test).

Als je verbindingstest is mislukt, kun je het beste de fabrikant vragen hoe je vanaf het apparaat verbinding moet maken met internet.

OF

Probeer een andere app die met internet is verbonden.

Als andere apps ook niet werken, kun je het beste de fabrikant vragen hoe je vanaf het apparaat verbinding moet maken met internet.

Start het apparaat opnieuw op

Schakel het apparaat uit en weer in als de fout nog altijd optreedt wanneer je apparaat verbonden is met internet.

Probeer een ander netwerk

Probeer het apparaat te verbinden met een andere internetbron (een mobiel datanetwerk, een draadloos netwerk of een ander draadloos netwerk dan het netwerk waarmee je momenteel verbinding hebt).

Ga naar de ondersteuningswebsite van de fabrikant van het apparaat of je mobiele telefoonmaatschappij voor meer hulp als je nog altijd problemen hebt of vragen over deze stappen hebt.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

Trek voor deze stap de stekker van het apparaat en alle apparaten in het thuisnetwerk uit het stopcontact en sluit de apparaten na 30 seconden weer één voor één aan.

1. Schakel je mobiele apparaat uit.

2. Trek de stekker van je modem (en de draadloze router als dit een apart apparaat is) uit het stopcontact en wacht 30 seconden.

3. Sluit je modem aan en wacht totdat er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen. Doe hetzelfde met de router als je een aparte router hebt.

4. Schakel je apparaat weer in en probeer Netflix opnieuw.

Je wifi-signaal verbeteren

Je wifi-signaal verbeteren:

• Zet je router en je apparaat dichter bij elkaar. Zet ze zo mogelijk in dezelfde ruimte.

• Zorg dat je router niet in de buurt staat van andere draadloze apparaten en toestellen.

• Zet je router op een open plek los van de vloer. Routers hebben een betere ontvangst als ze op een bureau of boekenplank staan.

Je standaardverbindingsinstellingen herstellen

Als je de verbindingsinstellingen op je apparaat hebt gewijzigd, moet je de fabrieksinstellingen herstellen.

Deze instellingen kunnen zijn:

• Instellingen voor aangepast modem.

• Virtual Private Network (VPN) of instellingen voor de proxyservice.

• Aangepaste DNS-instellingen.

Neem contact op met de apparaatfabrikant als je hulp nodig hebt bij het wijzigen van deze instellingen.

Probeer Netflix opnieuw nadat je deze instellingen hebt gereset.

Neem contact op met je internetprovider

Als het probleem niet is opgelost met deze stappen, neem dan contact op met je internetprovider (ISP) om het netwerkprobleem te helpen oplossen.

Je serviceprovider kan:

• Controleren of er een internetstoring in jouw regio is.

• Veel voorkomende problemen met routers en modems oplossen en onjuiste netwerkinstellingen opsporen.

• De netwerkverbinding opnieuw starten of resetten.

Laat je serviceprovider het volgende weten:

• Of het probleem zich alleen op een apparaat voordoet, of op meerdere apparaten in het netwerk.

• Of je verbinding maakt via wifi of rechtstreeks via een kabel.

Controleer voordat je het gesprek beëindigt het volgende:

• Ga in een webbrowser naar fast.com om je internetsnelheid en de verbinding met Netflix te testen.

• Probeer Netflix opnieuw af te spelen om te controleren of het probleem is opgelost.

Apple TV

Je internetverbinding testen

1. Ga in het hoofdmenu van de Apple TV naar Instellingen (Settings).

2. Selecteer Algemeen (General).

3. Selecteer Netwerk (Network).

4. Selecteer Netwerk testen (Test Network).

5. Selecteer OK.

6. Selecteer Ja (Yes).

7. Selecteer de downloadsnelheid die je van je internetverbinding verwacht.

Mislukt de verbindingstest? Ga dan naar de ondersteuningswebsite van Apple voor hulp bij het oplossen van problemen met de verbinding tussen je Apple TV en je thuisnetwerk. Ga door met de volgende stap als de test slaagt.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht 1 minuut of laat in plaats hiervan de stekker 3 minuten lang uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Uitloggen bij Netflix

1. Ga vanuit het startscherm van Netflix naar links om het menu te openen.

2. Ga vanaf de onderkant van het menu naar rechts en selecteer Ondersteuning.

3. Selecteer Uitloggen.

4. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je op een foutscherm bent:

1. Selecteer Meer informatie.

2. Selecteer Uitloggen of Resetten.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je Uitloggen niet kunt vinden, druk dan achtereenvolgens op de volgende knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog. Selecteer daarna Uitloggen, Resetten of Deactiveren.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel de streaming mediaplayer uit of trek de stekker uit het stopcontact.
    Schakel je streaming mediaplayer uit, wacht tien seconden en schakel het apparaat dan weer in.

2. Trek de stekker van je modem (en de draadloze router als dit een apart apparaat is) uit het stopcontact en wacht 30 seconden.

3. Sluit je modem aan en wacht totdat er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen. Doe hetzelfde met de router als je een aparte router hebt.

4. Schakel je streaming mediaplayer in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Je wifi-signaal verbeteren

Je wifi-signaal verbeteren:

• Zet je router en je apparaat dichter bij elkaar. Zet ze zo mogelijk in dezelfde ruimte.

• Zorg dat je router niet in de buurt staat van andere draadloze apparaten en toestellen.

• Zet je router op een open plek los van de vloer. Routers hebben een betere ontvangst als ze op een bureau of boekenplank staan.

Je standaardverbindingsinstellingen herstellen

Als je de verbindingsinstellingen op je apparaat hebt gewijzigd, moet je de fabrieksinstellingen herstellen.

Deze instellingen kunnen zijn:

• Instellingen voor aangepast modem.

• Virtual Private Network (VPN) of instellingen voor de proxyservice.

• Aangepaste DNS-instellingen.

Neem contact op met de apparaatfabrikant als je hulp nodig hebt bij het wijzigen van deze instellingen.

Probeer Netflix opnieuw nadat je deze instellingen hebt gereset.

Neem contact op met je internetprovider

Als het probleem niet is opgelost met deze stappen, neem dan contact op met je internetprovider (ISP) om het netwerkprobleem te helpen oplossen.

Je serviceprovider kan:

• Controleren of er een internetstoring in jouw regio is.

• Veel voorkomende problemen met routers en modems oplossen en onjuiste netwerkinstellingen opsporen.

• De netwerkverbinding opnieuw starten of resetten.

Laat je serviceprovider het volgende weten:

• Of het probleem zich alleen op een apparaat voordoet, of op meerdere apparaten in het netwerk.

• Of je verbinding maakt via wifi of rechtstreeks via een kabel.

Controleer voordat je het gesprek beëindigt het volgende:

• Ga in een webbrowser naar fast.com om je internetsnelheid en de verbinding met Netflix te testen.

• Probeer Netflix opnieuw af te spelen om te controleren of het probleem is opgelost.

Blu-rayspeler

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht 1 minuut of laat in plaats hiervan de stekker 3 minuten lang uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Uitloggen bij Netflix

1. Ga vanuit het startscherm van Netflix naar links om het menu te openen.

2. Ga vanaf de onderkant van het menu naar rechts en selecteer Ondersteuning.

3. Selecteer Uitloggen.

4. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je op een foutscherm bent:

1. Selecteer Meer informatie.

2. Selecteer Uitloggen of Resetten.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je Uitloggen niet kunt vinden, druk dan achtereenvolgens op de volgende knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog. Selecteer daarna Uitloggen, Resetten of Deactiveren.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel de blu-rayspeler uit of haal de stekker uit het stopcontact.

2. Trek de stekker van je modem (en de draadloze router als dit een apart apparaat is) uit het stopcontact en wacht 30 seconden.

3. Sluit je modem aan en wacht totdat er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen. Doe hetzelfde met de router als je een aparte router hebt.

4. Schakel de blu-rayspeler in en probeer Netflix opnieuw.

Je wifi-signaal verbeteren

Je wifi-signaal verbeteren:

• Zet je router en je apparaat dichter bij elkaar. Zet ze zo mogelijk in dezelfde ruimte.

• Zorg dat je router niet in de buurt staat van andere draadloze apparaten en toestellen.

• Zet je router op een open plek los van de vloer. Routers hebben een betere ontvangst als ze op een bureau of boekenplank staan.

Je standaardverbindingsinstellingen herstellen

Als je de verbindingsinstellingen op je apparaat hebt gewijzigd, moet je de fabrieksinstellingen herstellen.

Deze instellingen kunnen zijn:

• Instellingen voor aangepast modem.

• Virtual Private Network (VPN) of instellingen voor de proxyservice.

• Aangepaste DNS-instellingen.

Neem contact op met de apparaatfabrikant als je hulp nodig hebt bij het wijzigen van deze instellingen.

Probeer Netflix opnieuw nadat je deze instellingen hebt gereset.

Neem contact op met je internetprovider

Als het probleem niet is opgelost met deze stappen, neem dan contact op met je internetprovider (ISP) om het netwerkprobleem te helpen oplossen.

Je serviceprovider kan:

• Controleren of er een internetstoring in jouw regio is.

• Veel voorkomende problemen met routers en modems oplossen en onjuiste netwerkinstellingen opsporen.

• De netwerkverbinding opnieuw starten of resetten.

Laat je serviceprovider het volgende weten:

• Of het probleem zich alleen op een apparaat voordoet, of op meerdere apparaten in het netwerk.

• Of je verbinding maakt via wifi of rechtstreeks via een kabel.

Controleer voordat je het gesprek beëindigt het volgende:

• Ga in een webbrowser naar fast.com om je internetsnelheid en de verbinding met Netflix te testen.

• Probeer Netflix opnieuw af te spelen om te controleren of het probleem is opgelost.

iPhone, iPad of iPod touch

Start je iPhone, iPad of iPod touch opnieuw op

1. Houd de knop aan de zijkant en een van de volumeknoppen tegelijkertijd ingedrukt totdat de schuifbalken verschijnen. Sleep de bovenste schuifbalk en schakel je apparaat volledig uit.

• Als de schuifbalken niet verschijnen, houd de knop voor de sluimerstand dan ingedrukt totdat de rode schuifbalk verschijnt. Sleep vervolgens de schuifbalk.

2. Druk na 10 seconden op de knop voor de sluimerstand.

3. Probeer Netflix opnieuw nadat het apparaat opnieuw is opgestart.

Je internetverbinding testen

1. Ga via je webbrowser naar fast.com.

2. Wacht totdat de test klaar is.

Als je browser een foutmelding geeft of als de website niet laadt, betekent dit dat je apparaat geen verbinding met internet heeft. Mogelijk moet je problemen oplossen met de internetverbinding van je thuisnetwerk of je apparaat.

De datum- en tijdinstellingen controleren

1. Tik in het startscherm op het pictogram Instellingen.

2. Tik op Algemeen.

3. Tik op Datum en tijd.

• Als de datum en tijd niet juist zijn, tik je op de datum of de tijd om deze aan te passen. Je kunt ook het veld Automatisch instellen op Aan zetten.

De Netflix-app opnieuw installeren

Als je de app verwijdert, worden alle gedownloade series en films op je apparaat verwijderd en word je uitgelogd bij je account.
  1. Houd je vinger in het startscherm op de Netflix-app.

2. Tik op Verwijder app > Verwijder app > Verwijder.

3. Open de App Store en zoek naar 'Netflix'.

4. Tik op Netflix en tik op het cloudpictogram om de app te downloaden.

5. Voer je Apple ID en wachtwoord in als erom wordt gevraagd. Als je je wachtwoord bent vergeten, ga je naar de ondersteuningssite van Apple om dit te resetten.

6. Probeer Netflix na installatie opnieuw.

Als je de Netflix-app niet kunt vinden in de App Store, ga je naar de ondersteuningssite van Apple voor hulp.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

Trek voor deze stap de stekker van het apparaat en alle apparaten in het thuisnetwerk uit het stopcontact en sluit de apparaten na 30 seconden weer één voor één aan.

1. Schakel je mobiele apparaat uit.

2. Trek de stekker van je modem (en de draadloze router als dit een apart apparaat is) uit het stopcontact en wacht 30 seconden.

3. Sluit je modem aan en wacht totdat er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen. Doe hetzelfde met de router als je een aparte router hebt.

4. Schakel je apparaat weer in en probeer Netflix opnieuw.

Je wifi-signaal verbeteren

Je wifi-signaal verbeteren:

• Zet je router en je apparaat dichter bij elkaar. Zet ze zo mogelijk in dezelfde ruimte.

• Zorg dat je router niet in de buurt staat van andere draadloze apparaten en toestellen.

• Zet je router op een open plek los van de vloer. Routers hebben een betere ontvangst als ze op een bureau of boekenplank staan.

Je standaardverbindingsinstellingen herstellen

Als je de verbindingsinstellingen op je apparaat hebt gewijzigd, moet je de fabrieksinstellingen herstellen.

Deze instellingen kunnen zijn:

• Instellingen voor aangepast modem.

• Virtual Private Network (VPN) of instellingen voor de proxyservice.

• Aangepaste DNS-instellingen.

Neem contact op met de apparaatfabrikant als je hulp nodig hebt bij het wijzigen van deze instellingen.

Probeer Netflix opnieuw nadat je deze instellingen hebt gereset.

Neem contact op met je internetprovider

Als het probleem niet is opgelost met deze stappen, neem dan contact op met je internetprovider (ISP) om het netwerkprobleem te helpen oplossen.

Je serviceprovider kan:

• Controleren of er een internetstoring in jouw regio is.

• Veel voorkomende problemen met routers en modems oplossen en onjuiste netwerkinstellingen opsporen.

• De netwerkverbinding opnieuw starten of resetten.

Laat je serviceprovider het volgende weten:

• Of het probleem zich alleen op een apparaat voordoet, of op meerdere apparaten in het netwerk.

• Of je verbinding maakt via wifi of rechtstreeks via een kabel.

Controleer voordat je het gesprek beëindigt het volgende:

• Ga in een webbrowser naar fast.com om je internetsnelheid en de verbinding met Netflix te testen.

• Probeer Netflix opnieuw af te spelen om te controleren of het probleem is opgelost.

PlayStation 3

Je internetverbinding testen

1. Ga in het hoofdmenu van de PS3 naar Instellingen (Settings).

• Ben je nog niet in het hoofdmenu? Houd dan de PS3-knop midden op de controller ingedrukt, selecteer Afsluiten (Quit) en vervolgens Ja (Yes) om terug te keren naar het startscherm.

2. Selecteer Netwerkinstellingen (Network Settings).

3. Selecteer Internetverbinding (Internet Connection) en controleer of deze is ingesteld op Ingeschakeld (Enabled). Selecteer Inschakelen (Enable) als de optie is ingesteld op Uitgeschakeld (Disabled).

4. Selecteer Internetverbinding testen (Internet Connection Test).

• Controleer je datum- en tijdinstellingen als je geen verbinding kunt maken met internet.

• Als je geen verbinding kunt maken met internet, zijn er mogelijk problemen met de netwerkverbinding.

Uitloggen bij Netflix

Gebruik voor Japanse PlayStations O in plaats van X om selecties te bevestigen.
  1. Begin in het startscherm van de PS3.

• Ben je nog niet in het startscherm? Houd dan de PS3-knop midden op de controller ingedrukt en selecteer achtereenvolgens Afsluiten en Ja.

2. Ga naar het gedeelte TV-/videodiensten en selecteer Netflix.

3. Druk op X.

4. Houd direct nadat je op X hebt gedrukt de knoppen Start en Select ingedrukt totdat het volgende bericht wordt weergegeven: Wil je de Netflix-instellingen resetten en je opnieuw registreren?

5. Selecteer Ja.

6. Voer je e-mailadres en wachtwoord in en probeer Netflix opnieuw.

De Netflix-app opnieuw installeren

Verwijder de Netflix-app

1. Ga naar het startscherm van de PS3 door op de PS-knop > Afsluiten > Ja te drukken.

2. Ga naar het gedeelte TV-/videodiensten en selecteer Netflix.

3. Druk op de driehoek.

4. Kies Verwijderen.

5. Kies Ja.

De Netflix-app opnieuw installeren

1. Ga naar het startscherm van de PS3 door op de PS-knop > Afsluiten > Ja te drukken.

2. Ga naar het gedeelte TV-/videodiensten en kies Netflix.

3. Kies Ja om te downloaden.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel de videogameconsole uit of trek de stekker uit het stopcontact.

2. Trek de stekker van je modem (en de draadloze router als dit een apart apparaat is) uit het stopcontact en wacht 30 seconden.

3. Sluit je modem aan en wacht totdat er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen. Doe hetzelfde met de router als je een aparte router hebt.

4. Schakel de gameconsole weer in en probeer Netflix opnieuw.

Je wifi-signaal verbeteren

Je wifi-signaal verbeteren:

• Zet je router en je apparaat dichter bij elkaar. Zet ze zo mogelijk in dezelfde ruimte.

• Zorg dat je router niet in de buurt staat van andere draadloze apparaten en toestellen.

• Zet je router op een open plek los van de vloer. Routers hebben een betere ontvangst als ze op een bureau of boekenplank staan.

Je standaardverbindingsinstellingen herstellen

Als je de verbindingsinstellingen op je apparaat hebt gewijzigd, moet je de fabrieksinstellingen herstellen.

Deze instellingen kunnen zijn:

• Instellingen voor aangepast modem.

• Virtual Private Network (VPN) of instellingen voor de proxyservice.

• Aangepaste DNS-instellingen.

Neem contact op met de apparaatfabrikant als je hulp nodig hebt bij het wijzigen van deze instellingen.

Probeer Netflix opnieuw nadat je deze instellingen hebt gereset.

Neem contact op met je internetprovider

Als het probleem niet is opgelost met deze stappen, neem dan contact op met je internetprovider (ISP) om het netwerkprobleem te helpen oplossen.

Je serviceprovider kan:

• Controleren of er een internetstoring in jouw regio is.

• Veel voorkomende problemen met routers en modems oplossen en onjuiste netwerkinstellingen opsporen.

• De netwerkverbinding opnieuw starten of resetten.

Laat je serviceprovider het volgende weten:

• Of het probleem zich alleen op een apparaat voordoet, of op meerdere apparaten in het netwerk.

• Of je verbinding maakt via wifi of rechtstreeks via een kabel.

Controleer voordat je het gesprek beëindigt het volgende:

• Ga in een webbrowser naar fast.com om je internetsnelheid en de verbinding met Netflix te testen.

• Probeer Netflix opnieuw af te spelen om te controleren of het probleem is opgelost.

Settopbox of streaming mediaplayer

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht 1 minuut of laat in plaats hiervan de stekker 3 minuten lang uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Uitloggen bij Netflix

1. Ga vanuit het startscherm van Netflix naar links om het menu te openen.

2. Ga vanaf de onderkant van het menu naar rechts en selecteer Ondersteuning.

3. Selecteer Uitloggen.

4. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je op een foutscherm bent:

1. Selecteer Meer informatie.

2. Selecteer Uitloggen of Resetten.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je Uitloggen niet kunt vinden, druk dan achtereenvolgens op de volgende knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog. Selecteer daarna Uitloggen, Resetten of Deactiveren.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel je apparaat uit en trek de strekker van je modem en router uit het stopcontact.

2. Steek na 30 seconden de stekker van je modem en router weer in het stopcontact.

3. Wacht 1 minuut en schakel dan je apparaat in.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Opmerking:
Sommige apparaten, modems en routers doen er wat langer over om opnieuw verbinding te maken met internet.

Je wifi-signaal verbeteren

Je wifi-signaal verbeteren:

• Zet je router en je apparaat dichter bij elkaar. Zet ze zo mogelijk in dezelfde ruimte.

• Zorg dat je router niet in de buurt staat van andere draadloze apparaten en toestellen.

• Zet je router op een open plek los van de vloer. Routers hebben een betere ontvangst als ze op een bureau of boekenplank staan.

Je standaardverbindingsinstellingen herstellen

Als je de verbindingsinstellingen op je apparaat hebt gewijzigd, moet je de fabrieksinstellingen herstellen.

Deze instellingen kunnen zijn:

• Instellingen voor aangepast modem.

• Virtual Private Network (VPN) of instellingen voor de proxyservice.

• Aangepaste DNS-instellingen.

Neem contact op met de apparaatfabrikant als je hulp nodig hebt bij het wijzigen van deze instellingen.

Probeer Netflix opnieuw nadat je deze instellingen hebt gereset.

Neem contact op met je internetprovider

Als het probleem niet is opgelost met deze stappen, neem dan contact op met je internetprovider (ISP) om het netwerkprobleem te helpen oplossen.

Je serviceprovider kan:

• Controleren of er een internetstoring in jouw regio is.

• Veel voorkomende problemen met routers en modems oplossen en onjuiste netwerkinstellingen opsporen.

• De netwerkverbinding opnieuw starten of resetten.

Laat je serviceprovider het volgende weten:

• Of het probleem zich alleen op een apparaat voordoet, of op meerdere apparaten in het netwerk.

• Of je verbinding maakt via wifi of rechtstreeks via een kabel.

Controleer voordat je het gesprek beëindigt het volgende:

• Ga in een webbrowser naar fast.com om je internetsnelheid en de verbinding met Netflix te testen.

• Probeer Netflix opnieuw af te spelen om te controleren of het probleem is opgelost.

Smart-tv

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht 1 minuut of laat in plaats hiervan de stekker 3 minuten lang uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Uitloggen bij Netflix

1. Ga vanuit het startscherm van Netflix naar links om het menu te openen.

2. Ga vanaf de onderkant van het menu naar rechts en selecteer Ondersteuning.

3. Selecteer Uitloggen.

4. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je op een foutscherm bent:

1. Selecteer Meer informatie.

2. Selecteer Uitloggen of Resetten.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je Uitloggen niet kunt vinden, druk dan achtereenvolgens op de volgende knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog. Selecteer daarna Uitloggen, Resetten of Deactiveren.

Start je thuisnetwerk opnieuw op

1. Schakel je smart-tv uit of trek de stekker uit het stopcontact.

2. Trek de stekker van je modem (en de draadloze router als dit een apart apparaat is) uit het stopcontact en wacht 30 seconden.

3. Sluit je modem aan en wacht totdat er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen. Doe hetzelfde met de router als je een aparte router hebt.

4. Schakel je smart-tv weer in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Je wifi-signaal verbeteren

Je wifi-signaal verbeteren:

• Zet je router en je apparaat dichter bij elkaar. Zet ze zo mogelijk in dezelfde ruimte.

• Zorg dat je router niet in de buurt staat van andere draadloze apparaten en toestellen.

• Zet je router op een open plek los van de vloer. Routers hebben een betere ontvangst als ze op een bureau of boekenplank staan.

Je standaardverbindingsinstellingen herstellen

Als je de verbindingsinstellingen op je apparaat hebt gewijzigd, moet je de fabrieksinstellingen herstellen.

Deze instellingen kunnen zijn:

• Instellingen voor aangepast modem.

• Virtual Private Network (VPN) of instellingen voor de proxyservice.

• Aangepaste DNS-instellingen.

Neem contact op met de apparaatfabrikant als je hulp nodig hebt bij het wijzigen van deze instellingen.

Probeer Netflix opnieuw nadat je deze instellingen hebt gereset.

Neem contact op met je internetprovider

Als het probleem niet is opgelost met deze stappen, neem dan contact op met je internetprovider (ISP) om het netwerkprobleem te helpen oplossen.

Je serviceprovider kan:

• Controleren of er een internetstoring in jouw regio is.

• Veel voorkomende problemen met routers en modems oplossen en onjuiste netwerkinstellingen opsporen.

• De netwerkverbinding opnieuw starten of resetten.

Laat je serviceprovider het volgende weten:

• Of het probleem zich alleen op een apparaat voordoet, of op meerdere apparaten in het netwerk.

• Of je verbinding maakt via wifi of rechtstreeks via een kabel.

Controleer voordat je het gesprek beëindigt het volgende:

• Ga in een webbrowser naar fast.com om je internetsnelheid en de verbinding met Netflix te testen.

• Probeer Netflix opnieuw af te spelen om te controleren of het probleem is opgelost.

Xbox 360

Je internetverbinding testen

1. Selecteer in het hoofdmenu van je Xbox 360 Instellingen (Settings).

2. Selecteer Systeeminstellingen (System Settings).

3. Selecteer Netwerkinstellingen (Network Settings).

4. Selecteer Bekabeld netwerk (Wired Network) of Draadloos netwerk (Wireless Network), afhankelijk van je verbindingsmethode.

5. Selecteer Xbox LIVE-verbinding testen (Test Xbox LIVE Connection).

6. Selecteer Doorgaan (Continue).

Uitloggen bij Netflix

1. Ga vanuit het startscherm van Netflix naar links om het menu te openen.

2. Ga vanaf de onderkant van het menu naar rechts en selecteer Ondersteuning.

3. Selecteer Uitloggen.

4. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je op een foutscherm bent:

1. Selecteer Meer informatie.

2. Selecteer Uitloggen of Resetten.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je Uitloggen niet kunt vinden, druk dan achtereenvolgens op de volgende knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog. Selecteer daarna Uitloggen, Resetten of Deactiveren.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel de videogameconsole uit of trek de stekker uit het stopcontact.

2. Trek de stekker van je modem (en de draadloze router als dit een apart apparaat is) uit het stopcontact en wacht 30 seconden.

3. Sluit je modem aan en wacht totdat er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen. Doe hetzelfde met de router als je een aparte router hebt.

4. Schakel de gameconsole weer in en probeer Netflix opnieuw.

Je wifi-signaal verbeteren

Je wifi-signaal verbeteren:

• Zet je router en je apparaat dichter bij elkaar. Zet ze zo mogelijk in dezelfde ruimte.

• Zorg dat je router niet in de buurt staat van andere draadloze apparaten en toestellen.

• Zet je router op een open plek los van de vloer. Routers hebben een betere ontvangst als ze op een bureau of boekenplank staan.

Je standaardverbindingsinstellingen herstellen

Als je de verbindingsinstellingen op je apparaat hebt gewijzigd, moet je de fabrieksinstellingen herstellen.

Deze instellingen kunnen zijn:

• Instellingen voor aangepast modem.

• Virtual Private Network (VPN) of instellingen voor de proxyservice.

• Aangepaste DNS-instellingen.

Neem contact op met de apparaatfabrikant als je hulp nodig hebt bij het wijzigen van deze instellingen.

Probeer Netflix opnieuw nadat je deze instellingen hebt gereset.

Neem contact op met je internetprovider

Als het probleem niet is opgelost met deze stappen, neem dan contact op met je internetprovider (ISP) om het netwerkprobleem te helpen oplossen.

Je serviceprovider kan:

• Controleren of er een internetstoring in jouw regio is.

• Veel voorkomende problemen met routers en modems oplossen en onjuiste netwerkinstellingen opsporen.

• De netwerkverbinding opnieuw starten of resetten.

Laat je serviceprovider het volgende weten:

• Of het probleem zich alleen op een apparaat voordoet, of op meerdere apparaten in het netwerk.

• Of je verbinding maakt via wifi of rechtstreeks via een kabel.

Controleer voordat je het gesprek beëindigt het volgende:

• Ga in een webbrowser naar fast.com om je internetsnelheid en de verbinding met Netflix te testen.

• Probeer Netflix opnieuw af te spelen om te controleren of het probleem is opgelost.