Netflix-fout ui-800-3 (205040)

Er is een fout opgetreden. Opnieuw proberen over [X] seconden.
Code: ui-800-3 (205040)

Deze fout treedt op bij een probleem met gegevens of je apparaat waardoor Netflix niet meer kan worden afgespeeld.

Volg de stappen op je apparaat om het probleem op te lossen.

Tv's en streaming mediaplayers

Smart-tv

Uitloggen bij Netflix
  1. Ga vanuit het startscherm van Netflix naar links om het menu te openen.

2. Selecteer onderaan Ondersteuning > Uitloggen > Ja.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je een foutscherm ziet op je apparaat:

1. Selecteer Meer informatie.

2. Selecteer Uitloggen of Resetten.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je Ondersteuning of Uitloggen niet kunt vinden:

1. Druk achtereenvolgens op deze knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

2. Selecteer in het menu dat verschijnt Uitloggen, Resetten of Deactiveren.

Fire TV/Stick

Uitloggen bij Netflix

1. Ga vanuit het startscherm van Netflix naar links om het menu te openen.

2. Selecteer onderaan Ondersteuning > Uitloggen > Ja.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je een foutscherm ziet op je apparaat:

1. Selecteer Meer informatie.

2. Selecteer Uitloggen of Resetten.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je Ondersteuning of Uitloggen niet kunt vinden:

1. Druk achtereenvolgens op deze knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

2. Selecteer in het menu dat verschijnt Uitloggen, Resetten of Deactiveren.

De Netflix-app opnieuw installeren

Om Netflix te verwijderen:

1. Druk op Home homepagina-knop op je Fire TV-afstandsbediening.

2. Ga naar de Netflix-app en druk op Opties de knop Opties.

3. Selecteer Verwijderen (Uninstall).

4. Selecteer nogmaals Verwijderen ter bevestiging.

Om Netflix opnieuw te installeren:

1. Druk op de afstandsbediening van je Fire TV op de knop Netflix.

2. Selecteer Downloaden en vervolgens Openen.

3. Probeer Netflix opnieuw.

Roku TV/Stick

Uitloggen bij Netflix

1. Ga vanuit het startscherm van Netflix naar links om het menu te openen.

2. Selecteer onderaan Ondersteuning > Uitloggen > Ja.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je een foutscherm ziet op je apparaat:

1. Selecteer Meer informatie.

2. Selecteer Uitloggen of Resetten.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je Ondersteuning of Uitloggen niet kunt vinden:

1. Druk achtereenvolgens op deze knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

2. Selecteer in het menu dat verschijnt Uitloggen, Resetten of Deactiveren.

De Netflix-app en deactiveren en opnieuw activeren

Roku 1

1. Druk op de knop Home van je Roku-afstandsbediening om naar het startscherm van de Roku te gaan.

2. Selecteer Instellingen.

3. Selecteer Netflix-instellingen.

4. Selecteer Deze speler deactiveren vanuit mijn Netflix-account.

5. Selecteer Ja. Het apparaat is nu gedeactiveerd.

6. Selecteer in het startscherm de optie Netflix en volg de aanwijzingen om de app opnieuw te activeren.

7. Log in bij je account en probeer Netflix opnieuw.

Alle andere Roku-modellen

1. Druk op de knop Home van je Roku-afstandsbediening om naar het startscherm van de Roku te gaan.

2. Selecteer de Netflix-app en druk op de stertoets van de afstandsbediening.

3. Selecteer Kanaal verwijderen.

4. Selecteer nogmaals Kanaal verwijderen ter bevestiging.

5. Selecteer in het startscherm de optie Streaming-kanalen.

6. Selecteer Series en films.

7. Selecteer Netflix.

8. Selecteer Kanaal toevoegen.

9. Kies Ga naar kanaal.

10. Log in bij je account en probeer Netflix opnieuw.

Settopbox

Uitloggen bij Netflix
  1. Ga vanuit het startscherm van Netflix naar links om het menu te openen.

2. Selecteer onderaan Ondersteuning > Uitloggen > Ja.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je een foutscherm ziet op je apparaat:

1. Selecteer Meer informatie.

2. Selecteer Uitloggen of Resetten.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je Ondersteuning of Uitloggen niet kunt vinden:

1. Druk achtereenvolgens op deze knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

2. Selecteer in het menu dat verschijnt Uitloggen, Resetten of Deactiveren.

Blu-rayspeler

Uitloggen bij Netflix
  1. Ga vanuit het startscherm van Netflix naar links om het menu te openen.

2. Selecteer onderaan Ondersteuning > Uitloggen > Ja.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je een foutscherm ziet op je apparaat:

1. Selecteer Meer informatie.

2. Selecteer Uitloggen of Resetten.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je Ondersteuning of Uitloggen niet kunt vinden:

1. Druk achtereenvolgens op deze knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

2. Selecteer in het menu dat verschijnt Uitloggen, Resetten of Deactiveren.

Videogameconsoles

PlayStation 5

Uitloggen bij Netflix

1. Ga vanuit het startscherm van Netflix naar links om het menu te openen.

2. Selecteer onderaan Ondersteuning > Uitloggen > Ja.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je een foutscherm ziet op je apparaat:

1. Selecteer Meer informatie.

2. Selecteer Uitloggen of Resetten.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je Ondersteuning of Uitloggen niet kunt vinden:

1. Druk achtereenvolgens op deze knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

2. Selecteer in het menu dat verschijnt Uitloggen, Resetten of Deactiveren.

PlayStation 4

Uitloggen bij Netflix
  1. Ga vanuit het startscherm van Netflix naar links om het menu te openen.

2. Selecteer onderaan Ondersteuning > Uitloggen > Ja.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je een foutscherm ziet op je apparaat:

1. Selecteer Meer informatie.

2. Selecteer Uitloggen of Resetten.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je Ondersteuning of Uitloggen niet kunt vinden:

1. Druk achtereenvolgens op deze knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

2. Selecteer in het menu dat verschijnt Uitloggen, Resetten of Deactiveren.

PlayStation 3

Uitloggen bij Netflix
Gebruik voor Japanse PlayStations O in plaats van X om selecties te bevestigen.
  1. Begin in het startscherm van de PS3.

• Ben je nog niet in het startscherm? Houd dan de PS3-knop midden op de controller ingedrukt en selecteer achtereenvolgens Afsluiten en Ja.

2. Ga naar het gedeelte TV-/videodiensten en selecteer Netflix.

3. Druk op X.

4. Houd direct nadat je op X hebt gedrukt de knoppen Start en Select ingedrukt totdat het volgende bericht wordt weergegeven: Wil je de Netflix-instellingen resetten en je opnieuw registreren?

5. Selecteer Ja.

6. Voer je e-mailadres en wachtwoord in en probeer Netflix opnieuw.

Xbox Series X/S

Uitloggen bij Netflix

1. Ga vanuit het startscherm van Netflix naar links om het menu te openen.

2. Selecteer onderaan Ondersteuning > Uitloggen > Ja.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je een foutscherm ziet op je apparaat:

1. Selecteer Meer informatie.

2. Selecteer Uitloggen of Resetten.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je Ondersteuning of Uitloggen niet kunt vinden:

1. Druk achtereenvolgens op deze knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

2. Selecteer in het menu dat verschijnt Uitloggen, Resetten of Deactiveren.

Xbox One

Uitloggen bij Netflix

1. Ga vanuit het startscherm van Netflix naar links om het menu te openen.

2. Selecteer onderaan Ondersteuning > Uitloggen > Ja.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je een foutscherm ziet op je apparaat:

1. Selecteer Meer informatie.

2. Selecteer Uitloggen of Resetten.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je Ondersteuning of Uitloggen niet kunt vinden:

1. Druk achtereenvolgens op deze knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

2. Selecteer in het menu dat verschijnt Uitloggen, Resetten of Deactiveren.

De Netflix-app verwijderen en opnieuw installeren

De Netflix-app verwijderen:

1. Begin in het Xbox-dashboard.

2. Selecteer Mijn games en apps.

Opmerking:
    Mogelijk moet je omlaag scrollen om deze optie te zien.
  3. Selecteer Apps in de opties aan de linkerkant.

4. Selecteer de Netflix-app en druk op de menuknop van de controller.

5. Selecteer App beheren.

6. Selecteer Alles verwijderen.

7. Selecteer nogmaals Alles verwijderen om te bevestigen.

De Netflix-app opnieuw installeren:

1. Begin in het startscherm van de Xbox One.

2. Scrol naar rechts om de Store te openen.

3. Ga naar het gedeelte Apps en selecteer Netflix.

Opmerking:
    Als je Netflix niet ziet, selecteer je Alle apps zoeken om naar Netflix te zoeken.
  4. Selecteer Installeren.

5. Nadat de app is gedownload, selecteer je Starten om weer in te loggen en Netflix opnieuw te proberen.

Xbox 360

Uitloggen bij Netflix

1. Ga vanuit het startscherm van Netflix naar links om het menu te openen.

2. Selecteer onderaan Ondersteuning > Uitloggen > Ja.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je een foutscherm ziet op je apparaat:

1. Selecteer Meer informatie.

2. Selecteer Uitloggen of Resetten.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je Ondersteuning of Uitloggen niet kunt vinden:

1. Druk achtereenvolgens op deze knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

2. Selecteer in het menu dat verschijnt Uitloggen, Resetten of Deactiveren.

De Netflix-app verwijderen en opnieuw installeren

Netflix verwijderen

1. Ga vanuit het Xbox 360-dashboard naar Apps > Mijn apps.

2. Selecteer de Netflix-app.

3. Druk op de X voor app-gegevens.

4. Kies Verwijderen > Ja.

Netflix opnieuw installeren

1. Ga vanuit het Xbox 360-dashboard naar Apps.

2. Kies Netflix om de app te downloaden.