Zoeken en bladeren op Netflix

Als je wilt zoeken naar series en films, ga dan in de Netflix-app naar het zoekpictogram Zoekpictogram en voer je zoekterm in.

Opmerking:
Ga naar Bladeren door talen op het web als je series en films wilt zoeken op specifieke ondertitelings- en audiotalen.

Zoeken

Voorbeeld van zoektermen

Geluids- of beeldkwaliteit

Atmos, UHD

Genres

Comedy, drama

Taal

Spaanse films, Franse series

Namen

Jennifer Aniston, Álvaro Morte

Serie- of filmtitel

The Queen's Gambit, La casa de papel

Bladeren

De homepagina bevat rijen met series en films die je volgens ons leuk zult vinden. Je kunt deze suggesties beperken door in het menu de optie Series of Films te selecteren. Je kunt je zoekopdracht verder verfijnen op genre of categorie. De naam van deze selectie en de bijbehorende waarden kunnen per apparaat verschillen.

Wil je onlangs uitgekomen series en films zoeken? Ga dan naar Nieuw en populair, Meest recent of Nieuw en hot in het menu (verschilt per apparaat).

Opmerking:
Als je geen series of films ziet die je zou verwachten, controleer dan de leeftijdscategorie en taalvoorkeuren voor het profiel. Deze instellingen kunnen van invloed zijn op wat je ziet. Doe suggesties voor series of films als je de gewenste titel niet kunt vinden.