Netflix-fout UI-115

Als de foutcode ui-115 optreedt, samen met de foutmelding:

Kan geen verbinding maken met Netflix. Probeer het nogmaals of start je thuisnetwerk en streamingapparaat opnieuw. Ga voor meer hulp naar netflix.com/nethelp.

Dit wijst meestal op een probleem met de je versie van de Netflix-app.

Volg de stappen op je apparaat om het probleem op te lossen.

Als deze fout optreedt op een Android-tv of op een streamingapparaat voor een Android-tv, download dan de Netflix-app uit de Google Play Store.

Als je de Netflix-app niet ziet in de Google Play Store of als je een bericht ziet dat je apparaat niet compatibel is met Netflix, betekent dit dat je apparaat niet wordt ondersteund. Als je Netflix wilt kijken, moet je een ander ondersteund apparaat gebruiken.

De Play Protect-status van je apparaat controleren
  1. Open de app Play Store.

2. Tik rechtsboven op het pictogram Profiel.

3. Tik op Instellingen > Info.

4. Controleer onder Play Protect-certificering de certificeringsstatus van je apparaat.

Als je Apparaat is gecertificeerd ziet, kun je contact met ons opnemen voor hulp.

Als je apparaat niet is gecertificeerd, moet je Netflix kijken op een ondersteund apparaat. Je kunt het best bij de apparaatfabrikant vragen naar een apparaat met Play Protect-certificering. Ga naar de ondersteuningspagina over Play Protect-certificering van Google voor meer informatie.