Zwart-witbeeld

Als je een zwart-witbeeld krijgt als je een serie of film probeert af te spelen, betekent dit meestal dat gegevens op je apparaat moeten worden vernieuwd. Volg de stappen voor je apparaat om het probleem op te lossen.

Smart-tv

Neem contact op met de fabrikant van het apparaat.

De beeldinstellingen van je tv kunnen ervoor zorgen dat Netflix in zwart-wit wordt weergegeven. Neem contact op met de fabrikant van het apparaat om deze instellingen te wijzigen.

Windows- of Mac-computer

Controleren of andere series of films werken

Sla deze stappen over als hetzelfde probleem ook bij andere series en films optreedt.

Als andere series en films normaal worden afgespeeld, kun je bij ons terecht met het probleem.

1. Ga via je webbrowser naar Kijkactiviteit in je account.

2. Zoek de serie of film met het probleem in de lijst en klik op Een probleem melden.

3. Volg de instructies en klik op Probleem melden.

Onze contentteams gaan hard aan het werk om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Je kunt ondertussen gewoon andere series en films blijven kijken. Ga naar Problemen met een titel melden voor meer informatie.

Je computer afsluiten

1. Sluit je computer als volgt af via het menu:

• Voor Mac: klik linksboven op het Apple-menu > Zet uit.

• Voor Windows: klik in het Start-menu op Aan/uit > Afsluiten.

• Voor Chromebook: klik rechtsonder op de tijd > Uitloggen > Afsluiten.

2. Schakel je computer tenminste tien seconden uit.

3. Schakel de computer weer in en probeer Netflix opnieuw.

Stuurprogramma van de videokaart opnieuw installeren

Het stuurprogramma van de videokaart is mogelijk verouderd of beschadigd.

• Verwijder het stuurprogramma van je videokaart en installeer het opnieuw. Meer informatie is te vinden in de gebruikershandleiding of op de website van de fabrikant van de videokaart.