Netflix-fout -80

We kunnen de Netflix-service niet bereiken. Probeer het later opnieuw. (-80)

Deze fout wijst op een probleem met de app-gegevens op je apparaat. Volg de stappen om het probleem op te lossen.

Android-telefoon of -tablet

De Netflix-app bijwerken

Als je een Android-telefoon of -tablet gebruikt, open dan de Netflix-pagina in de Play Store en tik op Updaten.

Je kunt ook de Netflix-app bijwerken met deze stappen:

1. Open de app Play Store. Als je deze app niet hebt, moet je mogelijk een probleem oplossen met Play Store.

2. Typ 'Netflix' in de zoekbalk.

3. Tik in de lijst op de Netflix-app. Volg in plaats hiervan de stappen in dit artikel als je de Netflix-app niet kunt vinden.

4. Tik op Bijwerken. Als je deze optie niet ziet, is de app al bijgewerkt.

Gegevens in de Netflix-app wissen

Als je de app opnieuw instelt, worden opgeslagen downloads op je apparaat verwijderd en word je uitgelogd bij Netflix.
  1. Ga op het apparaat naar het startscherm of de lijst met apps.

2. Houd het pictogram van de Netflix-app ingedrukt en tik op App-info.

3. Tik op Opslag en cache > Opslag wissen > OK.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Opmerking:
Mogelijk moet je op je apparaat andere stappen uitvoeren om gegevens van een app te wissen. Raadpleeg de handleiding bij het apparaat of neem contact op met de fabrikant voor hulp.

De Netflix-app opnieuw installeren

Met deze stappen verwijder je alle gedownloade series en films op je apparaat en word je uitgelogd bij je Netflix-account.

Als je een Android-telefoon of -tablet gebruikt, open dan de Netflix-pagina in de Play Store, tik op Verwijderen en vervolgens op Installeren.

Via deze stappen kan de app ook opnieuw worden geïnstalleerd:

1. Open de Play Store-app en zoek naar 'Netflix'.

2. Tik in de lijst op de Netflix-app.

3. Tik op Verwijderen.

4. Tik op Installeren en wacht totdat dit klaar is.

5. Tik op Openen en probeer Netflix opnieuw.

Amazon Fire-tablet

De Netflix-app bijwerken

1. Ga naar het startscherm en tik op Appstore.

2. Tik linksboven op Menu menuknop en tik op App-updates.

3. Zoek in de lijst naar de Netflix-app en tik op Bijwerken. Als de Netflix-app niet in de lijst staat, is deze al bijgewerkt.

4. Tik op Openen wanneer het bijwerken is voltooid en probeer Netflix opnieuw.

Gegevens in de Netflix-app wissen

1. Veeg vanaf de bovenkant van het scherm omlaag om Instellingen (Settings) weer te geven.

2. Selecteer Toepassingen (Applications).

3. Selecteer Alle toepassingen beheren (Manage all Applications).

4. Selecteer Netflix.

5. Selecteer Gegevens wissen (Clear data).

6. Houd de aan-uitknop op de zijkant van je tablet ingedrukt nadat de gegevens zijn gewist.

7. Wanneer het bericht Wil je de Kindle afsluiten? of Wil je de Fire afsluiten? wordt weergegeven, tik je op Afsluiten (Shut Down), Uitschakelen (Power Off) of OK.

8. Houd nadat het apparaat volledig is uitgeschakeld de aan-uitknop ingedrukt totdat het Kindle- of Amazon-logo wordt weergegeven.

9. Probeer Netflix opnieuw.

De Netflix-app opnieuw installeren

Om Netflix te verwijderen:

1. Druk op Home homepagina-knop op je Fire TV-afstandsbediening.

2. Ga naar de Netflix-app en druk op Opties de knop Opties.

3. Selecteer Verwijderen (Uninstall).

4. Selecteer nogmaals Verwijderen ter bevestiging.

Om Netflix opnieuw te installeren:

1. Druk op de afstandsbediening van je Fire TV op de knop Netflix.

2. Selecteer Downloaden en vervolgens Openen.