Netflix geeft de melding 'Er is een fout opgetreden tijdens het verwerken van je verzoek'.

Er is een fout opgetreden bij het verwerken van je verzoek.
De inloggegevens die je hebt ingevoerd komen niet overeen met een account.

Deze fout treedt meestal op wanneer het ingevoerde e-mailadres of wachtwoord onjuist is of wanneer de gegevens op je apparaat moeten worden vernieuwd.

Los het probleem als volgt op:

Je e-mailadres en wachtwoord controleren

1. Controleer of het e-mailadres op het scherm correct is. Zo niet, gebruik dan backspace backspace om terug te gaan en fouten te corrigeren.

2. Voer je wachtwoord opnieuw in. Denk eraan dat Netflix-wachtwoorden hoofdlettergevoelig zijn. Selecteer de pijl-omhoog als je wilt wisselen tussen hoofdletters en kleine letters.

3. Selecteer Doorgaan om Netflix opnieuw te proberen.

Reset je wachtwoord

Mogelijk moet je je wachtwoord resetten. Ga hiervoor naar How to change or reset your password Je wachtwoord wijzigen of resetten.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht 1 minuut of laat in plaats hiervan de stekker 3 minuten lang uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

De Netflix-app resetten

Volg deze stappen in een scherm om de app te resetten:

1. Druk achtereenvolgens op deze knoppen van de afstandsbediening:
    Omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

2. Selecteer Deactiveren of Opnieuw beginnen.

3. Probeer Netflix opnieuw.

Verdere stappen

Neem contact met ons op voor verdere hulp als de bovenstaande stappen niet werken of als je nog steeds niet kunt inloggen.