Netflix-fout

Deze foutcode in je browser kan zich voordoen in volgende gevallen:

• Door een probleem met je browserinstellingen werd Netflix niet afgespeeld.

• Met je huidige Netflix-abonnement kun je niet via een webbrowser kijken.

Om het probleem op te lossen, selecteer je de foutmelding die je krijgt en volg je de volgende stappen.

'Deze titel is niet beschikbaar voor direct kijken.'

Deze foutmelding betekent dat je browser een instelling heeft die het afspelen van Netflix verhindert.

Gebruik je een bladwijzer om naar Netflix te gaan?

Als je meestal een bladwijzer gebruikt om naar Netflix te gaan, probeer dan eens in plaats daarvan www.netflix.com te typen in de adresbalk van je browser. Lost dit je probleem op, werk dan de URL van je bladwijzer bij naar www.netflix.com om dit probleem voortaan te voorkomen.

Uitbreidingen in Firefox uitschakelen

1. Klik rechtsboven in de browser op Menu menuknop.

2. Klik op Add-ons en thema's en klik op Extensies.

3. Klik onder Ingeschakeld op de knop naast elke extensie om deze uit te schakelen.

4. Sluit en open Firefox en probeer Netflix opnieuw.

'Je kunt je account helaas niet gebruiken op dit apparaat.'

Deze foutmelding betekent dat je huidige Netflix-abonnement alleen kijken op een mobiele telefoon of tablet toestaat.

Als je Netflix wilt kijken via een webbrowser, moet je een ander Netflix-abonnement kiezen.