Netflix meldt 'Kan geen verbinding maken met Netflix'.

Kan geen verbinding maken met Netflix. Probeer het opnieuw of ga naar: www.netflix.com/help.

Deze fout treedt op wanneer gegevens op je apparaat moeten worden vernieuwd of wanneer Netflix geen verbinding kan maken met Netflix door een netwerkprobleem.

Volg de stappen op je apparaat om het probleem op te lossen.

Smart-tv

Je internetverbinding controleren

Je kunt de internetverbinding van het apparaat testen door een andere app te proberen die verbinding maakt met het internet. Op sommige apparaten kun je via de instellingen een netwerktest uitvoeren.

Als andere apps niet werken of als je een netwerkfout krijgt, betekent dat meestal dat je apparaat geen verbinding heeft met het internet.

Opmerking:
Omdat de stappen om verbinding te maken met het internet of netwerkproblemen op te lossen vaak per apparaat verschillen, kan de Netflix-klantenservice geen stappenplan geven voor jouw apparaat.

Zo ontdek je hoe je verbinding maakt met jouw apparaat:

• Raadpleeg de instructies of handleiding van je apparaat.

• Neem contact op met de fabrikant om te vragen hoe je vanaf het apparaat verbinding moet maken met het internet.

Ga naar de volgende stappen als je apparaat verbinding heeft maar de problemen aanhouden.

De Netflix-app opnieuw laden

1. Selecteer Meer details.

2. Kies Netflix opnieuw laden.

3. Probeer Netflix opnieuw.

Uitloggen bij Netflix

1. Ga vanuit het startscherm van Netflix naar links om het menu te openen.

2. Ga vanaf de onderkant van het menu naar rechts en selecteer Ondersteuning.

3. Selecteer Uitloggen.

4. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je een foutscherm ziet op je apparaat:

1. Selecteer Meer informatie.

2. Selecteer Uitloggen of Resetten.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je Ondersteuning of Uitloggen niet kunt vinden:

1. Druk achtereenvolgens op deze knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

2. Selecteer in het menu dat verschijnt Uitloggen, Resetten of Deactiveren.

Start de Netflix-app opnieuw.

1. Selecteer in het foutscherm de optie Afsluiten of Meer details > Netflix afsluiten.

2. Open Netflix en probeer het opnieuw.

Start je thuisnetwerk opnieuw op

1. Schakel je smart-tv uit of trek de stekker uit het stopcontact.

2. Trek de stekker van je modem (en de draadloze router als dit een apart apparaat is) uit het stopcontact en wacht 30 seconden.

3. Sluit je modem aan en wacht totdat er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen. Doe hetzelfde met de router als je een aparte router hebt.

4. Schakel je smart-tv weer in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Neem contact op met je internetprovider

Als het probleem niet is opgelost met deze stappen, neem dan contact op met je internetprovider (ISP) om het netwerkprobleem te helpen oplossen.

Je serviceprovider kan:

• Controleren of er een internetstoring in jouw regio is.

• Veel voorkomende problemen met routers en modems oplossen en onjuiste netwerkinstellingen opsporen.

• De netwerkverbinding opnieuw starten of resetten.

Laat je serviceprovider het volgende weten:

• Of het probleem zich alleen op een apparaat voordoet, of op meerdere apparaten in het netwerk.

• Of je verbinding maakt via wifi of rechtstreeks via een kabel.

Controleer voordat je het gesprek beëindigt het volgende:

• Ga in een webbrowser naar fast.com om je internetsnelheid en de verbinding met Netflix te testen.

• Probeer Netflix opnieuw af te spelen om te controleren of het probleem is opgelost.

Streaming mediaplayer

Je internetverbinding controleren

Je kunt de internetverbinding van het apparaat testen door een andere app te proberen die verbinding maakt met het internet. Op sommige apparaten kun je via de instellingen een netwerktest uitvoeren.

Als andere apps niet werken of als je een netwerkfout krijgt, betekent dat meestal dat je apparaat geen verbinding heeft met het internet.

Opmerking:
Omdat de stappen om verbinding te maken met het internet of netwerkproblemen op te lossen vaak per apparaat verschillen, kan de Netflix-klantenservice geen stappenplan geven voor jouw apparaat.

Zo ontdek je hoe je verbinding maakt met jouw apparaat:

• Raadpleeg de instructies of handleiding van je apparaat.

• Neem contact op met de fabrikant om te vragen hoe je vanaf het apparaat verbinding moet maken met het internet.

Ga naar de volgende stappen als je apparaat verbinding heeft maar de problemen aanhouden.

Controleren op speciale tekens

1. Controleer of je profielnaam speciale tekens bevat, zoals een apostrof, symbolen of emoji's.

2. Verwijder eventuele speciale tekens en wijzig je profielnaam op je Account-pagina van de Netflix-website.

3. Probeer Netflix opnieuw.

Uitloggen bij Netflix

1. Ga vanuit het startscherm van Netflix naar links om het menu te openen.

2. Ga vanaf de onderkant van het menu naar rechts en selecteer Ondersteuning.

3. Selecteer Uitloggen.

4. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je een foutscherm ziet op je apparaat:

1. Selecteer Meer informatie.

2. Selecteer Uitloggen of Resetten.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je Ondersteuning of Uitloggen niet kunt vinden:

1. Druk achtereenvolgens op deze knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

2. Selecteer in het menu dat verschijnt Uitloggen, Resetten of Deactiveren.

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.

2. Druk één keer op de aan-uitknop van het apparaat en wacht 1 minuut of laat in plaats hiervan de stekker 3 minuten lang uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Schakel je apparaat in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Blu-rayspeler

Je internetverbinding controleren

Je kunt de internetverbinding van het apparaat testen door een andere app te proberen die verbinding maakt met het internet. Op sommige apparaten kun je via de instellingen een netwerktest uitvoeren.

Als andere apps niet werken of als je een netwerkfout krijgt, betekent dat meestal dat je apparaat geen verbinding heeft met het internet.

Opmerking:
Omdat de stappen om verbinding te maken met het internet of netwerkproblemen op te lossen vaak per apparaat verschillen, kan de Netflix-klantenservice geen stappenplan geven voor jouw apparaat.

Zo ontdek je hoe je verbinding maakt met jouw apparaat:

• Raadpleeg de instructies of handleiding van je apparaat.

• Neem contact op met de fabrikant om te vragen hoe je vanaf het apparaat verbinding moet maken met het internet.

Ga naar de volgende stappen als je apparaat verbinding heeft maar de problemen aanhouden.

Uitloggen bij Netflix

1. Ga vanuit het startscherm van Netflix naar links om het menu te openen.

2. Ga vanaf de onderkant van het menu naar rechts en selecteer Ondersteuning.

3. Selecteer Uitloggen.

4. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je een foutscherm ziet op je apparaat:

1. Selecteer Meer informatie.

2. Selecteer Uitloggen of Resetten.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je Ondersteuning of Uitloggen niet kunt vinden:

1. Druk achtereenvolgens op deze knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

2. Selecteer in het menu dat verschijnt Uitloggen, Resetten of Deactiveren.

Je thuisnetwerk opnieuw opstarten

1. Schakel de blu-rayspeler uit of haal de stekker uit het stopcontact.

2. Trek de stekker van je modem (en de draadloze router als dit een apart apparaat is) uit het stopcontact en wacht 30 seconden.

3. Sluit je modem aan en wacht totdat er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen. Doe hetzelfde met de router als je een aparte router hebt.

4. Schakel de blu-rayspeler in en probeer Netflix opnieuw.

Neem contact op met je internetprovider

Als het probleem niet is opgelost met deze stappen, neem dan contact op met je internetprovider (ISP) om het netwerkprobleem te helpen oplossen.

Je serviceprovider kan:

• Controleren of er een internetstoring in jouw regio is.

• Veel voorkomende problemen met routers en modems oplossen en onjuiste netwerkinstellingen opsporen.

• De netwerkverbinding opnieuw starten of resetten.

Laat je serviceprovider het volgende weten:

• Of het probleem zich alleen op een apparaat voordoet, of op meerdere apparaten in het netwerk.

• Of je verbinding maakt via wifi of rechtstreeks via een kabel.

Controleer voordat je het gesprek beëindigt het volgende:

• Ga in een webbrowser naar fast.com om je internetsnelheid en de verbinding met Netflix te testen.

• Probeer Netflix opnieuw af te spelen om te controleren of het probleem is opgelost.

Xbox 360

Je internetverbinding controleren

Je kunt de internetverbinding van het apparaat testen door een andere app te proberen die verbinding maakt met het internet. Op sommige apparaten kun je via de instellingen een netwerktest uitvoeren.

Als andere apps niet werken of als je een netwerkfout krijgt, betekent dat meestal dat je apparaat geen verbinding heeft met het internet.

Opmerking:
Omdat de stappen om verbinding te maken met het internet of netwerkproblemen op te lossen vaak per apparaat verschillen, kan de Netflix-klantenservice geen stappenplan geven voor jouw apparaat.

Zo ontdek je hoe je verbinding maakt met jouw apparaat:

• Raadpleeg de instructies of handleiding van je apparaat.

• Neem contact op met de fabrikant om te vragen hoe je vanaf het apparaat verbinding moet maken met het internet.

Ga naar de volgende stappen als je apparaat verbinding heeft maar de problemen aanhouden.

Uitloggen bij Netflix

1. Ga vanuit het startscherm van Netflix naar links om het menu te openen.

2. Ga vanaf de onderkant van het menu naar rechts en selecteer Ondersteuning.

3. Selecteer Uitloggen.

4. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je een foutscherm ziet op je apparaat:

1. Selecteer Meer informatie.

2. Selecteer Uitloggen of Resetten.

3. Log weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als je Ondersteuning of Uitloggen niet kunt vinden:

1. Druk achtereenvolgens op deze knoppen van de afstandsbediening: omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog.

2. Selecteer in het menu dat verschijnt Uitloggen, Resetten of Deactiveren.