Netflix-fout tvq-pb-101 (3.1.19)

Deze fout treedt op wanneer het apparaat geen verbinding met Netflix kan maken door een netwerkprobleem.

Volg de stappen op je apparaat om het probleem op te lossen.

1. Schakel de blu-rayspeler uit of haal de stekker uit het stopcontact.

2. Trek de stekker van je modem (en de draadloze router als dit een apart apparaat is) uit het stopcontact en wacht 30 seconden.

3. Sluit je modem aan en wacht totdat er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen. Doe hetzelfde met de router als je een aparte router hebt.

4. Schakel de blu-rayspeler in en probeer Netflix opnieuw.

Openbare netwerken:

Vraag op plaatsen met wifi, zoals een café, hotel of school, of videoservices als Netflix worden geblokkeerd.

Privénetwerken:

Kijk of je verbinding trager is dan onze aanbevolen snelheden en neem voor hulp contact op met je internetprovider.

Verbindingen zoals mobiele hotspots, mobiele netwerken of satellietnetwerken kunnen te traag zijn voor Netflix.

Volg de onderstaande stappen voor jouw Roku-model uit om ervoor te zorgen dat de internetverbinding van je Roku goed werkt.

Roku 2 en MHL Streaming Stick

1. Selecteer Instellingen (Settings) in het startmenu van je Roku.

2. Selecteer Netwerk (Network).

3. Selecteer Verbindingsstatus (Connection Status).

Ga naar de ondersteuningssite van Roku voor meer hulp als de Verbindingsstatus (Connection status) is ingesteld op Kan geen verbinding maken (Unable to connect).

Roku 3 en HDMI Streaming Stick

1. Selecteer Instellingen (Settings) in het startmenu van je Roku.

2. Selecteer Netwerk (Network).

3. Selecteer de netwerkverbinding waarnaast een vinkje wordt weergegeven.

4. Bevestig de status van de netwerkverbinding aan de hand van de informatie rechts op het scherm.

Ga naar de ondersteuningssite van Roku voor meer hulp als de Verbindingsstatus (Connection status) is ingesteld op Kan geen verbinding maken (Unable to connect).

Openbare netwerken:

Vraag op plaatsen met wifi, zoals een café, hotel of school, of videoservices als Netflix worden geblokkeerd.

Privénetwerken:

Kijk of je verbinding trager is dan onze aanbevolen snelheden en neem voor hulp contact op met je internetprovider.

Verbindingen zoals mobiele hotspots, mobiele netwerken of satellietnetwerken kunnen te traag zijn voor Netflix.

1. Schakel de streaming mediaplayer uit of trek de stekker uit het stopcontact.

2. Trek de stekker van je modem (en de draadloze router als dit een apart apparaat is) uit het stopcontact en wacht 30 seconden.

3. Sluit je modem aan en wacht totdat er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen. Doe hetzelfde met de router als je een aparte router hebt.

4. Schakel je streaming mediaplayer in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Als het probleem niet is opgelost met deze stappen, neem dan contact op met je internetprovider (ISP) om het netwerkprobleem te helpen oplossen.

Je serviceprovider kan:

• Controleren of er een internetstoring in jouw regio is.

• Veel voorkomende problemen met routers en modems oplossen en onjuiste netwerkinstellingen opsporen.

• De netwerkverbinding opnieuw starten of resetten.

Laat je serviceprovider het volgende weten:

• Of het probleem zich alleen op een apparaat voordoet, of op meerdere apparaten in het netwerk.

• Of je verbinding maakt via wifi of rechtstreeks via een kabel.

Controleer voordat je het gesprek beëindigt het volgende:

• Ga in een webbrowser naar fast.com om je internetsnelheid en de verbinding met Netflix te testen.

• Probeer Netflix opnieuw af te spelen om te controleren of het probleem is opgelost.

Openbare netwerken:

Vraag op plaatsen met wifi, zoals een café, hotel of school, of videoservices als Netflix worden geblokkeerd.

Privénetwerken:

Kijk of je verbinding trager is dan onze aanbevolen snelheden en neem voor hulp contact op met je internetprovider.

Verbindingen zoals mobiele hotspots, mobiele netwerken of satellietnetwerken kunnen te traag zijn voor Netflix.

1. Schakel je smart-tv uit of trek de stekker uit het stopcontact.

2. Trek de stekker van je modem (en de draadloze router als dit een apart apparaat is) uit het stopcontact en wacht 30 seconden.

3. Sluit je modem aan en wacht totdat er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen. Doe hetzelfde met de router als je een aparte router hebt.

4. Schakel je smart-tv weer in en probeer Netflix opnieuw te openen.

Openbare netwerken:

Vraag op plaatsen met wifi, zoals een café, hotel of school, of videoservices als Netflix worden geblokkeerd.

Privénetwerken:

Kijk of je verbinding trager is dan onze aanbevolen snelheden en neem voor hulp contact op met je internetprovider.

Verbindingen zoals mobiele hotspots, mobiele netwerken of satellietnetwerken kunnen te traag zijn voor Netflix.

1. Schakel de videogameconsole uit of trek de stekker uit het stopcontact.

2. Trek de stekker van je modem (en de draadloze router als dit een apart apparaat is) uit het stopcontact en wacht 30 seconden.

3. Sluit je modem aan en wacht totdat er geen nieuwe indicatielampjes meer knipperen. Doe hetzelfde met de router als je een aparte router hebt.

4. Schakel de gameconsole weer in en probeer Netflix opnieuw.

Als het probleem niet is opgelost met deze stappen, neem dan contact op met je internetprovider (ISP) om het netwerkprobleem te helpen oplossen.

Je serviceprovider kan:

• Controleren of er een internetstoring in jouw regio is.

• Veel voorkomende problemen met routers en modems oplossen en onjuiste netwerkinstellingen opsporen.

• De netwerkverbinding opnieuw starten of resetten.

Laat je serviceprovider het volgende weten:

• Of het probleem zich alleen op een apparaat voordoet, of op meerdere apparaten in het netwerk.

• Of je verbinding maakt via wifi of rechtstreeks via een kabel.

Controleer voordat je het gesprek beëindigt het volgende:

• Ga in een webbrowser naar fast.com om je internetsnelheid en de verbinding met Netflix te testen.

• Probeer Netflix opnieuw af te spelen om te controleren of het probleem is opgelost.