Netflix-fout UI-800-3 (100018)

Als de foutcode UI-800-3 (100018) optreedt, vaak samen met de melding:

Er is een fout opgetreden. (Netflix has encountered an error.)

Dit wijst er meestal op dat gegevens op het apparaat moeten worden vernieuwd. Volg de onderstaande stappen voor je apparaat om het probleem op te lossen.

Amazon Fire TV/Stick

Uitloggen bij Netflix
  1. Selecteer in het foutscherm in de Netflix-app Meer informatie of Meer details en ga door naar stap 2. Ga hieronder verder als je Meer informatie of Meer details niet ziet.

• Ga omhoog en selecteer Instellingen of het tandwielpictogram en ga door naar stap 2. Ga hieronder verder als je Instellingen of het tandwielpictogram niet ziet.

• Geef het deactiveringsscherm weer door de volgende reeks in te voeren met de pijlknoppen op de afstandsbediening van het apparaat:

• Omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog

2. Selecteer Resetten/Opnieuw instellen.

• Als je Resetten/Opnieuw instellen niet ziet, selecteer je Uitloggen of Deactiveren.

3. Log weer in nadat je bent uitgelogd en probeer Netflix opnieuw.

Blu-rayspeler

Uitloggen bij Netflix
  1. Selecteer in het foutscherm in de Netflix-app Meer informatie of Meer details en ga door naar stap 2. Ga hieronder verder als je Meer informatie of Meer details niet ziet.

• Ga omhoog en selecteer Instellingen of het tandwielpictogram en ga door naar stap 2. Ga hieronder verder als je Instellingen of het tandwielpictogram niet ziet.

• Geef het deactiveringsscherm weer door de volgende reeks in te voeren met de pijlknoppen op de afstandsbediening van het apparaat:

• Omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog

2. Selecteer Resetten/Opnieuw instellen.

• Als je Resetten/Opnieuw instellen niet ziet, selecteer je Uitloggen of Deactiveren.

3. Log weer in nadat je bent uitgelogd en probeer Netflix opnieuw.

Smart-tv van Hisense

Uitloggen bij Netflix

1. Selecteer in het foutscherm in de Netflix-app Meer informatie of Meer details en ga door naar stap 2. Ga hieronder verder als je Meer informatie of Meer details niet ziet.

• Ga omhoog en selecteer Instellingen of het tandwielpictogram en ga door naar stap 2. Ga hieronder verder als je Instellingen of het tandwielpictogram niet ziet.

• Geef het deactiveringsscherm weer door de volgende reeks in te voeren met de pijlknoppen op de afstandsbediening van het apparaat:

• Omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog

2. Selecteer Resetten/Opnieuw instellen.

• Als je Resetten/Opnieuw instellen niet ziet, selecteer je Uitloggen of Deactiveren.

3. Log weer in nadat je bent uitgelogd en probeer Netflix opnieuw.

Neem contact op met de fabrikant van het apparaat.

Je apparaat heeft een hardware- of softwareprobleem dat alleen de fabrikant van het apparaat kan oplossen. Om weer Netflix te kunnen kijken, neem je contact op met de fabrikant van je apparaat en vraag je om het volgende:

• Hulp bij het upgraden naar de nieuwste firmware voor het apparaat.

• Hulp bij het apparaat terugzetten naar de fabrieksinstellingen.

Als je na het uitvoeren van deze stappen nog niet kunt streamen, heeft de fabrikant misschien nog andere suggesties om het probleem met je apparaat te verhelpen. Als de fabrikant geen aanvullende stappen heeft, of als deze stappen het probleem niet oplossen, heb je een ander apparaat nodig waar op je Netflix kunt streamen.

Alle andere smart-tv's

Uitloggen bij Netflix
  1. Selecteer in het foutscherm in de Netflix-app Meer informatie of Meer details en ga door naar stap 2. Ga hieronder verder als je Meer informatie of Meer details niet ziet.

• Ga omhoog en selecteer Instellingen of het tandwielpictogram en ga door naar stap 2. Ga hieronder verder als je Instellingen of het tandwielpictogram niet ziet.

• Geef het deactiveringsscherm weer door de volgende reeks in te voeren met de pijlknoppen op de afstandsbediening van het apparaat:

• Omhoog, omhoog, omlaag, omlaag, links, rechts, links, rechts, omhoog, omhoog, omhoog, omhoog

2. Selecteer Resetten/Opnieuw instellen.

• Als je Resetten/Opnieuw instellen niet ziet, selecteer je Uitloggen of Deactiveren.

3. Log weer in nadat je bent uitgelogd en probeer Netflix opnieuw.

Settopbox of streaming mediaplayer

De Netflix-app resetten
  1. Selecteer in het foutscherm in de Netflix-app Meer informatie of Meer details.

2. Selecteer Herstel.

• Als je Resetten niet ziet, selecteer je Uitloggen of Deactiveren.

3. Log weer in nadat je bent uitgelogd en probeer Netflix opnieuw.