Netflix meldt 'Zorg dat je apparaat een netwerkverbinding heeft en dat de datum en tijd correct zijn ingesteld. (-400)'

Zorg dat je apparaat een netwerkverbinding heeft en dat de datum en tijd correct zijn ingesteld. (-400)

Los dit probleem op je Android-telefoon of -tablet als volgt op:

Gegevens in de Netflix-app wissen

Als je de app opnieuw instelt, worden opgeslagen downloads op je apparaat verwijderd en word je uitgelogd bij Netflix.
  1. Ga op het apparaat naar het startscherm of de lijst met apps.

2. Houd het pictogram van de Netflix-app ingedrukt en tik op App-info.

3. Tik op Opslag en cache > Opslag wissen > OK.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Opmerking:
Mogelijk moet je op je apparaat andere stappen uitvoeren om gegevens van een app te wissen. Raadpleeg de handleiding bij het apparaat of neem contact op met de fabrikant voor hulp.

De Netflix-app bijwerken

Als je een Android-telefoon of -tablet gebruikt, open dan de Netflix-pagina in de Play Store en tik op Updaten.

Je kunt ook de Netflix-app bijwerken met deze stappen:

1. Open de app Play Store. Als je deze app niet hebt, moet je mogelijk een probleem oplossen met Play Store.

2. Typ 'Netflix' in de zoekbalk.

3. Tik in de lijst op de Netflix-app. Volg in plaats hiervan de stappen in dit artikel als je de Netflix-app niet kunt vinden.

4. Tik op Bijwerken. Als je deze optie niet ziet, is de app al bijgewerkt.

Schakel je apparaat uit en dan weer in

1. Schakel je telefoon of tablet uit. Zorg ervoor dat het apparaat is uitgeschakeld en niet alleen vergrendeld.

2. Schakel het apparaat weer in.

3. Probeer Netflix opnieuw.

Datum- en tijdinstellingen controleren

Als de instellingen voor datum of tijd niet kloppen met de huidige tijd en je locatie, werkt Netflix soms niet meer.

1. Android-instellingen openen

2. Ga naar Datum en tijd.

3. Controleer of deze optie is ingesteld op automatisch of gebruik de tijd/tijdzone die door het netwerk is verstrekt.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Opnieuw verbinding maken met je netwerk

1. Ga in het Android-startscherm naar Instellingen (Settings).

2. Selecteer Verbindingen (Connections).

• Ga door met de volgende stap als je Verbindingen (Connections) niet ziet staan.

3. Selecteer Wifi (Wi-Fi).

4. Selecteer het netwerk waarmee je op dit moment verbonden bent.

5. Selecteer Vergeten (Forget).

6. Zodra het netwerk niet meer verbonden is, kun je verbinding maken met je voorkeursnetwerk.

7. Probeer Netflix opnieuw.