Netflix-fout tvq-pm-100

Treedt de foutcode tvq-pm-100 op, vaak samen met de onderstaande foutmelding:

We ondervinden momenteel problemen bij het afspelen van deze titel. Probeer het later opnieuw of selecteer een andere titel.

Dit wijst er meestal op dat gegevens op het apparaat moeten worden vernieuwd. Volg de onderstaande stappen voor je apparaat om het probleem op te lossen.

Amazon Fire TV/Stick

Het apparaat opnieuw opstarten
  1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact en wacht minstens een minuut.

2. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

3. Schakel het apparaat weer in met de afstandsbediening van de Fire TV.

4. Probeer Netflix opnieuw.

Blu-rayspeler

Het apparaat opnieuw opstarten
  1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact en wacht minstens een minuut.

2. Druk op de aan-uitknop terwijl de stekker nog uit het stopcontact is om het apparaat te ontladen.

• Als je geen toegang hebt tot de aan-uitknop, of als je apparaat er geen heeft, laat je de stekker van je apparaat ten minste drie minuten uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van het apparaat weer in het stopcontact.

4. Zet het apparaat aan.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Settopbox

Het apparaat opnieuw opstarten

1. Trek de stekker van je settopbox uit het stopcontact en wacht minstens twee minuten.

2. Steek de stekker van je settopbox weer in het stopcontact.

3. Probeer Netflix opnieuw.

Stream je via een mobiel of satellietnetwerk?

Je service biedt mogelijk geen ondersteuning voor streaming of voldoet niet aan de minimumvereisten voor streaming als je via een mobiele of satellietverbinding streamt. Neem contact op met je internetprovider voor meer hulp.

Smart-tv

Je smart-tv opnieuw opstarten
  1. Trek de stekker van de tv uit het stopcontact en wacht minstens een minuut.

2. Houd de aan-uitknop 5 seconden ingedrukt terwijl de stekker nog uit het stopcontact is om de tv te ontladen.

• Als je geen toegang hebt tot de aan-uitknop of als je tv er geen heeft, laat de stekker van de tv dan minstens drie minuten uit het stopcontact.

3. Steek de stekker van de tv weer in het stopcontact.

4. Schakel de tv in.

5. Probeer Netflix opnieuw.

Roku

Je Roku opnieuw opstarten
  1. Trek de stekker van het apparaat gedurende minimaal tien seconden uit het stopcontact.

2. Steek de stekker van je Roku weer in het stopcontact.

3. Druk op een willekeurige knop op de Roku-afstandsbediening om je Roku in te schakelen.

4. Wacht 1 minuut.