Netflix-fout NQL.23000

Als je de foutcode NQL.23000 ziet op je Android-telefoon of -tablet, vaak samen met een van de volgende meldingen:

Downloads op te veel apparaten
Probeer downloads van dit apparaat te verwijderen. (NQL.23000)
Je hebt downloads op te veel apparaten. Verwijder downloads van een ander apparaat of ga naar netflix.com/changeplan voor abonnementsopties. (NQL.23000)

Dit betekent dat je series en films hebt gedownload op zoveel apparaten als je abonnement toestaat. Je kunt downloaden op een ander apparaat door: