Op mijn Apple TV treedt een HDCP-fout op.

Als er een HDCP-fout (High-bandwidth Digital Content Protection) optreedt op je Apple TV, dan duidt dit meestal op een probleem met de hardware, waarbij je apparaat beschermde content niet kan afspelen. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Controleren of andere series of films werken

Sla deze stappen over als hetzelfde probleem ook bij andere series en films optreedt.

Als andere series en films normaal worden afgespeeld, kun je bij ons terecht met het probleem.

1. Ga via je webbrowser naar Kijkactiviteit in je account.

2. Zoek de serie of film met het probleem in de lijst en klik op Een probleem melden.

3. Volg de instructies en klik op Probleem melden.

Onze contentteams gaan hard aan het werk om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Je kunt ondertussen gewoon andere series en films blijven kijken. Ga naar Problemen met content melden of feedback op titels geven voor meer informatie.

Problemen met je hardwareverbinding oplossen

Netflix kan mogelijk niet afspelen door een probleem met digitale kopieerbeveiliging. Los het probleem als volgt op:

1. Controleer of je een HDMI-kabel gebruikt.

2. Sluit je apparaat rechtstreeks aan op je tv.

3. Probeer de uiteinden van de HDMI-kabel om te keren.

4. Probeer een nieuwe HDMI-kabel.

5. Probeer een andere HDMI-poort op je tv.

6. Probeer een HDMI-poort op een andere tv, indien beschikbaar.

• Als je kunt streamen op een andere tv, is er mogelijk een probleem met de HDMI-poort van de oorspronkelijke tv. Neem contact op met de tv-fabrikant voor hulp.