Op mijn Apple TV treedt een HDCP-fout op.

Als er een HDCP-fout (High-bandwidth Digital Content Protection) optreedt op je Apple TV, dan duidt dit meestal op een probleem met de hardware, waarbij je apparaat beschermde content niet kan afspelen. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Een andere serie of film afspelen

Probeer een andere serie of film af te spelen. Kun je een andere titel wel zonder problemen afspelen? Ga dan naar de pagina Mijn activiteit en klik op de link Een probleem melden naast de titel die niet werkt.

• Als je de link Een probleem melden niet ziet, is het probleem automatisch gemeld.

Problemen met je hardwareverbinding oplossen

Netflix kan mogelijk niet afspelen door een probleem met digitale kopieerbeveiliging. Los het probleem als volgt op:

1. Controleer of je een HDMI-kabel gebruikt.

2. Sluit je apparaat rechtstreeks aan op je tv.

3. Probeer de uiteinden van de HDMI-kabel om te keren.

4. Probeer een nieuwe HDMI-kabel.

5. Probeer een andere HDMI-poort op je tv.

6. Probeer een HDMI-poort op een andere tv, indien beschikbaar.

• Als je kunt streamen op een andere tv, is er mogelijk een probleem met de HDMI-poort van de oorspronkelijke tv. Neem contact op met de tv-fabrikant voor hulp.

Start je Apple TV opnieuw op

1. Trek de stekker van je Apple TV en de tv waarop deze is aangesloten, uit het stopcontact en wacht minstens twee minuten.

2. Steek de stekker van de apparaten weer in het stopcontact.

3. Schakel beide apparaten weer in.