Jak ukryć tytuły w mojej historii oglądania?

Jeśli nie chcesz, abyśmy opierali nasze rekomendacje na którymś z obejrzanych przez Ciebie tytułów lub seriali, możesz ukryć go w swojej historii oglądania. Aby to zrobić:

  • Zaloguj się na swoje konto w przeglądarce.

  • Kliknij opcję Konto.

  • Kliknij opcję Moja aktywność w sekcji Mój profil.

  • Na stronie Moja aktywność kliknij znak „X” przy każdym pojedynczym tytule lub serialu, który chcesz ukryć (jeśli dany tytuł to odcinek serialu, zapytamy Cię, czy chcesz usunąć ten serial).

Gdy ukryjesz jakiś tytuł w swojej historii oglądania, nie będzie on pojawiał się już w serwisie jako obejrzany. Nie możesz go też przywrócić w historii, chyba że odtworzysz go jeszcze raz. Całkowite usunięcie ukrytego tytułu z historii oglądania na wszystkich urządzeniach może zająć do 24 godzin. Obecnie nie oferujemy funkcji umożliwiającej zbiorcze ukrywanie tytułów w historii oglądania. Ta funkcja ukrywania nie jest dostępna na profilach dla dzieci.

Otwórz naszą stronę pomocy dotyczącą prywatności i bezpieczeństwa, aby uzyskać informacje na dodatkowe tematy.

globe