Netflix-fel 3-5006

Om du stöter på felkoden 3-5006, ibland tillsammans med följande felmeddelande:

Ett problem uppstod vid uppspelningen av denna titel. Försök igen senare, eller välj en annan titel. Gå till www.netflix.com/support om du vill ha mer information. (A problem occurred while playing this item. Try again later, or select a different item. Go to www.netflix.com/support for more information.)
Ditt Netflix-konto används på för många enheter. Avsluta uppspelningen på andra enheter för att fortsätta (Your Netflix account is in use on too many devices. Please stop playing on other devices to continue). Gå till Netflix.com/help för ytterligare information.

Ditt Netflix-konto har uppnått gränsen för antalet aktiva streams (Your Netflix account has reached the limit of active streams). Det finns två vanliga orsaker till det här problemet:

För många personer använder kontot

Om du delar ditt Netflix-konto med vänner eller familjemedlemmar kan det hända att de använder Netflix när du försöker titta. Antalet användare av kontot som kan streama samtidigt beror på ditt Netflix-abonnemang. Du kan se begränsningarna för ditt konto och andra alternativ för ditt abonnemang på sidan Ändra abonnemang (Change Plan).

Lösning: Se till att ingen annan använder ditt konto innan du försöker streama igen.

Om du är osäker på vilken annan enhet som streamade kan du kontrollera den senaste streamingaktiviteten. (Om ditt konto har flera profiler kontrollerar du streamingaktiviteten för varje profil.) Om du ser något du inte känner igen kan du följa anvisningarna i Någon använder mitt Netflix-konto utan min tillåtelse.

Uppspelningen avbröts plötsligt

Netflix upptäcker att uppspelningen har stoppats när du tittat klart på en serie eller film eller trycker på Stopp i Netflix-spelaren. Om uppspelningen avbryts på grund av ett anslutningsfel eller strömavbrott medan en titel fortfarande streamar kan det hända att Netflix inte tar emot signalen att uppspelningen har avslutats. I dessa fall går det inte att spela upp en film eller serie igen eftersom detta resulterar i en ytterligare stream från Netflix som räknas mot ditt kontos begränsningar.

Lösning: Felmeddelandet försvinner automatiskt, men det kan ta upp till 2 timmar.