Netflix-fel tvq-st-138

Om du ser felkoden tvq-st-138, ibland tillsammans med följande felmeddelande:

Det går inte att ansluta till Netflix. Försök igen eller besök: www.netflix.com/help. (Unable to connect to Netflix. Please try again or visit: www.netflix.com/help)

Det beror oftast på ett problem med nätverksanslutningen som hindrar din enhet från att nå Netflix. Följ felsökningsstegen för din enhet nedan för att lösa problemet.

Blu-ray-spelare

Starta om enheten

1. Koppla ur enheten från strömförsörjningen.

2. Tryck en gång på på/av-knappen och vänta 1 minut, eller låt enheten vara urkopplad i 3 minuter.

3. Anslut enheten till strömförsörjningen igen.

4. Slå på enheten och försök använda Netflix igen.

Logga ut från Netflix

1. Gå till Netflix-hemskärmen och sedan till vänster för att öppna menyn.

2. Längst ner väljer du Få hjälp (Get Help) > Logga ut (Sign out) > Ja (Yes).

3. Logga in på nytt och prova Netflix igen.

Om enheten visar en felskärm:

1. Välj Mer info (More Details).

2. Välj Logga ut (Sign Out) eller Återställ (Reset).

3. Logga in på nytt och prova Netflix igen.

Om du inte kan hitta Få hjälp (Get Help) eller Logga ut (Sign out):

1. Tryck på knapparna på din fjärrkontroll i den här ordningen: upp, upp, ned, ned, vänster, höger, vänster, höger, upp, upp, upp, upp.

2. På menyn som visas väljer du Logga ut (Sign out), Återställ (Reset) eller Inaktivera (Deactivate).

PlayStation 4

Ladda om Netflix-appen

1. Välj Mer information (More Details) på felskärmen.

2. Välj Ladda om Netflix (Reload Netflix).

3. Prova Netflix igen.

Gå till Netflix.com i en webbläsare

1. Anslut till samma nätverk eller Wi-Fi som enheten med problemet med en dator, mobiltelefon eller surfplatta.

2. Öppna en webbläsare och gå till netflix.com/clearcookies.

3. Klicka på Logga in (Sign In) längst upp till höger.

4. Logga in på ditt Netflix-konto.

• Om du stöter på felkodenNSEZ-403 betyder det att det inte går att ansluta ditt konto till Netflix just nu. Försök igen senare. (There's a problem communicating with Netflix. Try again later.)

• Om du inte stöter på ett fel fortsätter du till nästa steg.

Vad ska jag göra härnäst?

Vi undersöker det här problemet. Kontakta oss för att hjälpa oss med vår undersökning.

PlayStation 5

Gå till Netflix.com i en webbläsare

1. Anslut till samma nätverk eller Wi-Fi som enheten med problemet med en dator, mobiltelefon eller surfplatta.

2. Öppna en webbläsare och gå till netflix.com/clearcookies.

3. Klicka på Logga in (Sign In) längst upp till höger.

4. Logga in på ditt Netflix-konto.

• Om du stöter på felkodenNSEZ-403 betyder det att det inte går att ansluta ditt konto till Netflix just nu. Försök igen senare. (There's a problem communicating with Netflix. Try again later.)

• Om du inte stöter på ett fel fortsätter du till nästa steg.

Vad ska jag göra härnäst?

Vi undersöker det här problemet. Kontakta oss för att hjälpa oss med vår undersökning.

Roku

Ladda om Netflix-appen

1. Välj Mer information (More Details) på felskärmen.

2. Välj Ladda om Netflix (Reload Netflix).

3. Prova Netflix igen.

Gå till Netflix.com i en webbläsare

1. Anslut till samma nätverk eller Wi-Fi som enheten med problemet med en dator, mobiltelefon eller surfplatta.

2. Öppna en webbläsare och gå till netflix.com/clearcookies.

3. Klicka på Logga in (Sign In) längst upp till höger.

4. Logga in på ditt Netflix-konto.

• Om du stöter på felkodenNSEZ-403 betyder det att det inte går att ansluta ditt konto till Netflix just nu. Försök igen senare. (There's a problem communicating with Netflix. Try again later.)

• Om du inte stöter på ett fel fortsätter du till nästa steg.

Vad ska jag göra härnäst?

Vi undersöker det här problemet. Kontakta oss för att hjälpa oss med vår undersökning.

Smart-tv

Ladda om Netflix-appen

1. Välj Mer information (More Details) på felskärmen.

2. Välj Ladda om Netflix (Reload Netflix).

3. Prova Netflix igen.

Gå till Netflix.com i en webbläsare

1. Anslut till samma nätverk eller Wi-Fi som enheten med problemet med en dator, mobiltelefon eller surfplatta.

2. Öppna en webbläsare och gå till netflix.com/clearcookies.

3. Klicka på Logga in (Sign In) längst upp till höger.

4. Logga in på ditt Netflix-konto.

• Om du stöter på felkodenNSEZ-403 betyder det att det inte går att ansluta ditt konto till Netflix just nu. Försök igen senare. (There's a problem communicating with Netflix. Try again later.)

• Om du inte stöter på ett fel fortsätter du till nästa steg.

Vad ska jag göra härnäst?