Så här rapporterar du problem med en titel

Om du märker att det är något fel på kvaliteten, ljudet, bilden, videon eller undertexterna på en viss serie eller film kan du rapportera det direkt till Netflix. Även om alla problem inte blir åtgärdade på en gång ger du vårt innehållsteam information om problemet så att de kan åtgärda det.

Du kan rapportera följande problem med en titel:

• Buffring

• Problem med undertexter eller dold text, inklusive kvalitet eller tillgänglighet

• Problem med ljud eller dubbning, inklusive kvalitet eller tillgänglighet

• Problem med videokvalitet eller bildformat

• Volymnivåer

• Avsnitt eller säsonger i fel ordning

• Problem med åldersgräns eller klassificering

• Olämpligt innehåll

• Titeln eller beskrivningen är felaktig eller innehåller fel

• Bilden för en titel är felaktig, vilseledande eller innehåller en spoiler

Om du har problem med alla titlar som du spelar upp kan du gå till Bildproblem med Netflix eller Ljudproblem med en serie eller film.

Så här rapporterar du problem

Du kan rapportera ett problem för en titel medan du tittar på Netflix i en webbläsare, eller från din kontosida på Netflix webbplats.

Rapportera medan du tittar i en webbläsare

1. Klicka på flaggikonen längst upp på skärmen.

2. Välj vad du har problem med:

• Buffring och laddning (Bilden är suddig, buffrar, eller laddas inte.)

• Undertexter och dold text (Undertexterna verkar inte fungera som de ska.)

• Ljud och bild (Det är svårt att höra ljudet eller se bilden.)

• Annat problem (Det är ett annat fel med en film eller serie.)

3. Du kan ange ytterligare information om det behövs. Om problemet inte finns med bland alternativen kan du beskriva det i kommentarsfältet.

4. Välj Skicka (Send) för att rapportera problemet.

Rapportera från din streamingaktivitet

1. Gå till din kontosida i en webbläsare.

2. Välj en profil under sektionen Profil- och föräldrakontroller (Profile & Parental Controls).

• För vissa konton väljer du Profiler (Profiles) och sedan profilen du vill använda.

3. Välj Streamingaktivitet (Viewing activity).

4. Hitta den titel du har problem med.

5. Välj Rapportera ett problem (Report a problem) bredvid den titel eller det avsnitt det är fel på.

6. Välj bland följande:

• Felmärkt film eller serie (fel titel eller sammanfattning, avsnitt i fel ordning)

• Problem med bilden (suddig, försvinner eller ser konstig ut)

• Problem med ljudet (svårt att höra, ljudet inte synkroniserat med bilden, ljudet försvinner ibland)

• Problem med undertexter (saknas, svåra att läsa, inte synkroniserade med ljudet, stavfel eller dåliga översättningar)

7. Ange mer information om problemet om det behövs.

8. Välj Rapportera problem (Report Problem).