Det står ”Nätverksfel. Du har valt att endast spela upp via Wi-Fi. (40101)”

Om du ser följande felmeddelande på din iPhone, iPad eller iPod touch:

”Nätverksfel
Du har valt att endast spela upp via Wi-Fi. Gå till appens inställningar om du vill ändra. (40101)” (Network error. You have selected to playback on Wi-Fi only. Go to App Settings to change.)

Detta betyder att du inte har aktiverat mobildataanvändning i Netflix-appen. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Anslut till ett Wi-Fi-nätverk

1. Välj Inställningar (Settings) på hemskärmen (Home) på din iOS-enhet.

2. Välj Wi-Fi.

3. Välj ett nätverk.

4. Prova att öppna Netflix igen när du har anslutit till nätverket.

Om det inte finns några tillgängliga nätverk måste du ändra dina inställningar för mobildata från Endast Wi-Fi (Wi-Fi Only) till en annan inställning för att kunna streama.