Det står ”Just nu har vi problem med att komma åt dessa titlar.”

Om du ser ett felmeddelande där det står:

Just nu har vi problem med att komma åt dessa titlar. Försök igen senare. (We're having trouble accessing these titles for you right now. Try again later.)

Detta betyder oftast att inaktuell information på enheten måste uppdateras. Följ felsökningsstegen för din enhet för att lösa problemet.

Om felmeddelandet följs av en felkod kan du söka i vårt hjälpcenter efter felkoden (t.ex. ”ui-1111”).