Det står ”Titeln kan bara laddas ner 1 gång till”.

Om du ser följande felmeddelande på din iPhone, iPad eller iPod touch:

Titeln kan bara laddas ner 1 gång till. (This title can only be downloaded 1 more time.)

Detta tyder på att du närmar dig det maximala antalet nerladdningar för en viss serie eller film.

Vissa serier och filmer kan endast laddas ner ett begränsat antal gånger per år och konto. Du kan välja Ladda ner (Download) för att bekräfta att du vill ladda ner serien eller filmen, men då kan du inte ladda ner samma titel igen på upp till ett år. Om du vill titta på serien eller filmen måste du ansluta till internet och streama. Annars väljer du en annan serie eller film att ladda ner.