Så här laddar du ner titlar för att titta på dem offline

Om du när som helst vill kunna titta på serier och filmer utan att vara ansluten till internet kan du ladda ner dem från Netflix-appen. Lär dig mer om hur du hittar, laddar ner och tittar på nerladdade serier och filmer nedan.

För att ladda ner innehåll från Netflix behöver du Netflix-appen för Apple iOS.

Hitta och ladda ner en serie eller film

Tryck på valfri serie eller film och leta efter nerladdningsikonen  för att se om titeln kan laddas ner, eller filtrera efter vad som kan laddas ner. Alla titlar går inte att ladda ner.

1. Tryck på Nerladdningar  när du är inloggad i Netflix-appen.

2. Välj Se vad du kan ladda ner (See What You Can Download) eller Hitta mer att ladda ner (Find More to Download).

3. Välj en serie eller film.

4. På beskrivningssidan trycker du på Ladda ner (Download) .

• För serier visas nerladdningsikonen  bredvid varje tillgängligt avsnitt.

• Ladda ner via Wi-Fi för att undvika att använda för mycket data.

Du kan ha upp till 100 aktiva nerladdningar åt gången på det antal enheter som ingår i ditt abonnemang.

Om du avslutar ditt konto tas serier och filmer som du har laddat ner bort från din enhet. Du måste ladda ner dem igen om du återaktiverar ditt konto i framtiden.

Titta på nerladdade serier och filmer

För att du alltid ska kunna komma åt dina nerladdningar rekommenderar vi att du alltid är inloggad i Netflix-appen.

1. Välj Nerladdningar  när du är inloggad i Netflix-appen.

2. Hitta den titel du vill titta på och välj Spela upp uppspelningsknapp.

• För serier måste du först välja en serie och sedan trycka på Spela upp uppspelningsknapp bredvid det avsnitt du vill titta på.

Obs!
Barn kan eventuellt inte spela upp alla nerladdade serier och filmer, beroende på titelns åldersgräns.

Nerladdade serier och filmer finns tillgängliga på den enhet som användes för att ladda ner dem, och det går att titta på dem från valfri profil i ditt konto. Nerladdningar löper ut efter en viss tid, och vissa titlar har en begränsning för hur många gånger de kan laddas ner på ett år. Ta bort nerladdningar från din enhet när du har tittat klart.

Obs!
Vissa enheter har funktionen Smarta nerladdningar (Smart Downloads), som automatiskt laddar ner serier och filmer till din enhet.