Det går inte att ladda ner en serie eller film

Alla serier och filmer är inte tillgängliga för nerladdning, så du kanske bara ser nerladdningsikonen på vissa titlar.

Om du inte ser nerladdningsikonen för några serier eller filmer kan det bero på ett problem med din enhet, eller så stöds inte nerladdningar på din enhet. Följ stegen nedan för att lösa problemet.

Installera om Netflix-appen

Obs!
Om du tar bort Netflix-appen tar du även bort alla serier och filmer som du har laddat ner.
Obs!
Du kan behöva ditt Apple-ID och ditt lösenord för att återinstallera appen.
  1. På startskärmen för din enhet trycker du och håller ner fingret på skärmen tills app-ikonerna börjar skaka.

• I äldre iOS-versioner trycker du på och håller ner ikonen för Netflix-appen tills den skakar.

2. Tryck på - eller X i det övre vänstra hörnet och tryck sedan på Ta bort appen (Delete App). När ikonen raderats sveper du uppåt från skärmens nederkant eller, beroende på den enhet du använder, så trycker du på Klar (Done) eller Hemknappen (Home) för att skakandet ska upphöra.

3. Öppna App Store och sök efter ”Netflix”.

4. Välj den kostnadsfria Netflix-appen från Netflix, Inc.

5. Installera appen genom att trycka på molnikonen.

6. Prova Netflix igen när appen har installerats.

Det här ska du göra härnäst

Om du fortfarande inte kan ladda ner serier eller filmer efter att ha uppdaterat Netflix-appen, eller om den senaste versionen av Netflix-appen redan är installerad, kan det betyda att nerladdningar inte stöds på din enhet.