Så här avslutar du ett abonnemang för en avliden Netflix-medlem

Vi kan hjälpa dig att avsluta ett aktivt Netflix-abonnemang åt en avliden vän eller familjemedlem.

Om du har tillgång till kontot

1. Klicka på länken Avsluta abonnemang (Cancel Membership) på sidan Konto (Account).

2. Läs artikeln Hur avslutar jag mitt Netflix-abonnemang? för mer information om hur du avslutar ett konto.

3. Om du vill kan du logga ut från alla enheter som är anslutna till kontot.

Om du inte har tillgång till kontot

Samla in följande information gällande kontoinnehavaren och kontakta oss.

• E-postadress (eller telefonnummer) som är förknippad med Netflix-kontot.

• Fullständig information om den betalningsmetod som för närvarande används för att betala för Netflix.