Undertexterna är för stora

När både enheten och Netflix-appen ställts in för att förstora undertexterna kan det få följden att undertexter och dold text blir för stora. Lös problemet genom att ändra inställningarna för undertexter på antingen din enhet eller på ditt Netflix-konto.

• På ditt Netflix-konto: Gå till Hur du ändrar utseendet på undertexter och dold text. Om du ändrar de här inställningarna ändras undertexternas utseende i Netflix-appen på alla dina enheter.

• På din enhet: Kontakta enhetens tillverkare om du vill ha hjälp med att ändra undertexternas inställningar på din enhet. Om du ändrar inställningarna kan det innebära att undertexternas utseende ändras på alla enhetens appar.