Det står ”Det gick tyvärr inte att nå Netflix-tjänsten (12002)”.

Om du ser ett felmeddelande på din Android-mobil eller Android-surfplatta där det står:

Det gick tyvärr inte att nå Netflix-tjänsten. Försök igen senare. Besök Netflix webbplats om problemet kvarstår.” (12002) (Sorry, we could not reach the Netflix service. Please try again later. If the problem persists, please visit the Netflix website.)

Det tyder oftast på att Android-versionen på din enhet måste uppdateras. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Kontrollera din Android-version

Ditt nuvarande abonnemang stöder endast uppspelning på Android-version 7 eller senare.

Så här kontrollerar du din Android-version:

1. Öppna appen Inställningar (Settings).

2. Välj Om mobilen (About phone) eller Om surfplattan (About tablet).

3. Titta efter numret under Android-version (Android version).

Obs!
Stegen kan variera något beroende på version och tillverkare. Kontakta enhetens tillverkare för hjälp om du inte kan hitta din Android-version.
  • Om du har Android-version 4.4.4 eller tidigare måste du uppdatera till en senare version av Android för att kunna titta på den här enheten med ditt nuvarande abonnemang. Du kan ändra ditt abonnemang när du vill i sektionen Abonnemangsinfo (Plan Details) på sidan Konto (Account).

• Om du har Android-version 7 eller senare fortsätter du med felsökningsstegen nedan.

Vad ska jag göra härnäst?