Det står ”Det nuvarande abonnemanget är inte kompatibelt med den här äldre versionen av appen”

Om du ser ett felmeddelande på din Android-mobil eller Android-surfplatta där det står:

Det nuvarande abonnemanget är inte kompatibelt med den här äldre versionen av appen. (The current plan is not compatible with this older version of the app.)

Detta innebär att din Android-enhet inte stöds av ditt nuvarande streamingabonnemang.

Mobilabonnemanget stöder inte vissa telefoner, surfplattor och äldre versioner av Android. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Uppdatera din Android-version

Mobilabonnemanget är kompatibelt med de flesta Android-enheter med Android 7 eller senare. För hjälp med att kontrollera din Android-version eller för att uppdatera till den senaste Android-versionen för din enhet kan du gå till Googles supportwebbplats.

Det här ska du göra härnäst

Om din Android-mobil eller Android-surfplatta inte kan uppdatera till Android 7 eller senare, eller om den har Android 7 eller senare och ändå visar detta felmeddelande, är den inte kompatibel med mobilabonnemanget.

För att kunna fortsätta streama Netflix måste du antingen:

• Använda en annan, kompatibel mobil enhet.

Obs!
    Kompatibla enheter inkluderar de flesta Android-mobiler och Android-surfplattor med Android version 7 eller senare, och iPhone- eller iPad-enheter med iOS 16 eller senare.
  • Ändra ditt abonnemang.