Gör så här om du vill ladda ner via ditt mobilnätverk i stället för Wi-Fi:

Meddelandet Väntar på Wi-Fi (Waiting for Wi-Fi) visas när enheten är inställd på att ladda ner via Wi-Fi, men ingen Wi-Fi-anslutning finns tillgänglig.

Gör så här om du vill ladda ner via ditt mobilnätverk i stället för Wi-Fi:

1. I meddelandet Väntar på Wi-Fi (Waiting for Wi-Fi) väljer du Inställningar för nerladdning (Download Settings) eller Ladda ner nu (Download Now).

• Om en Android-enhet visar meddelandet Tillåt alltid nerladdningar via mobildata (Always allow downloads over cellular) väljer du  Tillåt.

2. Använd reglaget bredvid Endast Wi-Fi (Only Wi-Fi) för att stänga av inställningen.

• Nerladdningen inleds inte omedelbart. Tryck på nerladdningsikonen och sedan på Ladda ner (Download) för att börja.

Om du vill vänta med att ladda ner tills en Wi-Fi-anslutning finns tillgänglig i stället för att använda ditt mobilnätverk väljer du Avbryt (Cancel) eller OK.

Inställningen Endast Wi-Fi (Wi-Fi Only) kan ändras när som helst:

1. Öppna Netflix-appen.

2. Tryck på Mitt Netflix längst ner till höger.

3. Tryck på Meny  längst upp till höger.

4. Tryck på App-inställningar .

5. Under Nerladdningar (Downloads) drar du reglaget bredvid Endast Wi-Fi (Wi-Fi Only) till av eller på.

Obs!
 Det går inte att ändra denna inställning om du har nerladdningar som väntar. Om alternativet du vill välja är gråtonat måste du avbryta alla väntande nerladdningar – eller vänta tills nerladdningarna är klara – och sedan försöka igen.