Hur man ändrar videokvaliteten på en nerladdning

Netflix erbjuder olika videokvalitetsalternativ för nerladdning så att du kan välja det som bäst passar dina behov.

• Standard: Serier och filmer tar kortare tid att ladda ner och kräver mindre lagringsutrymme. Nerladdningar spelas upp i standardupplösning (SD).

• Hög/Högre (High/Higher): Serier och filmer tar längre tid att ladda ner och kräver mer lagringsutrymme. Nerladdningar spelas upp i upp till 1080p-upplösning eller HD-kvalitet.

Obs!
    Vissa enheter stöder inte uppspelning i HD. Vissa serier eller filmer är inte tillgängliga i HD.

Så här ändrar du videokvalitet för nerladdningar på iPhone, iPad eller en Android-enhet:

1. Öppna Netflix-appen.

2. Tryck på Mitt Netflix längst ner till höger.

3. Tryck på Meny  längst upp till höger.

4. Tryck på App-inställningar .

5. Tryck på Videokvalitet för nerladdning (Download Video Quality) eller Videokvalitet .

6. Välj antingen Standard eller Hög/Högre (High/Higher).

Obs!
Denna inställning går inte att ändra på Android- och Fire-enheter som inte stöder uppspelning i HD.