Hur man ändrar videokvaliteten på en nerladdning

Du kan välja den videokvalitet som bäst passar dina behov.

• Standard innebär en något lägre bildkvalitet än Hög (High). Den kräver mindre lagringsutrymme och går snabbare att ladda ner.

• Hög (High) kvalitet innebär upp till 1080p beroende på vilken serie eller film som laddas ner. Denna kvalitet kräver mer lagringsutrymme och tar längre tid att ladda ner.

Så här gör du för att ändra videokvaliteten på nerladdade serier och filmer:

1. Öppna Netflix-appen och välj Mer , ikonen med tre punkter ..., eller Profil-ikonen .

2. Välj App-inställningar (App Settings).

3. Under Nerladdningar (Downloads) väljer du Videokvalitet för nerladdning (Download Video Quality) eller Videokvalitet (Video Quality).

4. Välj antingen Standard eller Hög/Högre (High/Higher).

Obs!
För att välja videokvalitet måste din Android eller Amazon Fire-enhet kunna streama Netflix i HD. Läs mer om HD-kompatibla Android-modeller och HD-kompatibla Amazon Fire-modeller.