Utseendet på undertexter ändras inte

Om du ändrar undertexternas utseende utan att ändringen syns kan du följa stegen nedan för din enhet för att lösa problemet.

Android-mobil eller Android-surfplatta

Växla mellan Netflix-profiler

1. Öppna Netflix-appen.

2. Tryck på Mitt Netflix längst ner till höger.

3. Tryck på din profilikon  och sedan på en annan profil för att byta till den profilen.

• Om du inte har några andra profiler kan du trycka på Lägg till profil för att skapa en ny profil.

4. Följ stegen ovan för att komma tillbaka till den ursprungliga profilen.

5. Prova Netflix igen.

Smart-tv

Ladda om Netflix-appen
  1. Gå till Netflix-hemskärmen och sedan till vänster för att öppna menyn.

2. Längst ner väljer du Få hjälp (Get Help) > Ladda om Netflix (Reload Netflix).