Så här använder du Netflix på din Meta Portal TV

Läs den här artikeln för att lära dig om Netflix på din Meta (Facebook) Portal TV, inklusive hur du konfigurerar och loggar ut från ditt konto.

Obs!
Du kan titta på Netflix på Meta Portal TV, men inte på andra Meta-enheter.
Konfigurera Netflix
Logga ut från Netflix
Netflix i Ultra HD
Netflix i HDR

Följ de här stegen för att ansluta din Meta Portal TV till ditt Netflix-konto:

Anslut från startskärmen (Home)

1. Välj Netflix.

2. I Netflix-appen väljer du Logga in (Sign In) och följer instruktionerna på skärmen.

Anslut med fjärrkontrollen

1. Börja från hemskärmen på din tv.

2. Tryck på Netflix-knappen på din fjärrkontroll.

3. I Netflix-appen väljer du Logga in (Sign In) och följer instruktionerna på skärmen.

Följ de här stegen för att logga ut från ditt Netflix-konto på din enhet.

1. Gå till Netflix-hemskärmen och sedan till vänster för att öppna menyn.

2. Längst ner väljer du Få hjälp (Get Help) > Logga ut (Sign out) > Ja (Yes).

Obs!
    Om du inte ser Få hjälp (Get Help) går du uppåt och väljer Inställningar ikon för inställningar.

Om du inte hittar Få hjälp (Get Help), Inställningar (Settings) eller Logga ut (Sign out):

1. Tryck på knapparna på din fjärrkontroll i den här ordningen: upp, upp, ned, ned, vänster, höger, vänster, höger, upp, upp, upp, upp.

2. I menyn som visas väljer du Logga ut (Sign out), Börja om (Start Over), Återställ (Reset) eller Inaktivera (Deactivate).

Netflix är tillgängligt i Ultra HD på Meta Portal TV. För att streama i Ultra HD behöver du:

• Ett Netflix-abonnemang som stöder streaming i Ultra HD.

• En tv som är kompatibel med Ultra HD-streaming från Netflix och som är ansluten till din Meta Portal TV via en HDMI-port som stödjer HDCP 2.2 eller senare (vanligtvis HDMI 1-porten).

• En stabil internetanslutning på 25 megabit per sekund eller mer.

• Streamingkvaliteten inställd på Auto eller Hög (High).

Netflix är tillgängligt i HDR på Meta Portal TV. För att streama i HDR behöver du:

• Ett Netflix-abonnemang som stöder streaming i Ultra HD.

• En streamingenhet som stöder Netflix och antingen Dolby Vision eller HDR.

• En smart-tv som stöder antingen Dolby Vision eller HDR10, samt är ansluten till din enhet via en HDMI-port som stöder HDCP 2.2 eller senare (vanligtvis HDMI 1-porten).

• En stabil internetanslutning på 15 megabit per sekund eller mer.

• Streamingkvaliteten inställd på Hög (High).