Så här använder du Anpassade nerladdningar

Använd Anpassade nerladdningar (Downloads for You) för att se till att du alltid har något att titta på när du är offline. Anpassade nerladdningar (Downloads for You) laddar automatiskt ner serier och filmer vi tror att du kommer gilla till din iPhone, iPad, Android-mobil eller Android-surfplatta.

Så här aktiverar/inaktiverar du Anpassade nerladdningar:

1. Öppna Netflix-appen och tryck på Nerladdningar .

2. Tryck på Smarta nerladdningar (Smart Downloads) längst upp på skärmen.

3. Använd reglaget under Anpassade nerladdningar (Downloads For You) för att sätta på och stänga av funktionen.

4. När funktionen Anpassade nerladdningar (Downloads for You) är aktiverad använder du knapparna + och - för att justera hur mycket (i GB) som ska laddas ner för varje profil.

Anpassade nerladdningar:

• Är tillgängligt på iPhone, iPad, Android-mobiler och Android-surfplattor som har den senaste versionen av Netflix-appen.

• Fungerar när du är ansluten till ett Wi-Fi-nätverk, så att du inte behöver använda mobildata.

• Är valfri. Kan aktiveras eller inaktiveras när som helst under dina Nerladdningsinställningar.

Om serier och filmer inte laddas ner automatiskt ska du kontrollera att:

• Anpassade nerladdningar (Downloads for You) är aktiverat.

• Din enhet är ansluten till ett Wi-Fi-nätverk.

• Det finns tillgängligt med utrymme på din enhet.