Så här använder du Anpassade nerladdningar

Använd Anpassade nerladdningar (Downloads for You) för att se till att du alltid har något att titta på när du är offline. Anpassade nerladdningar (Downloads for You) laddar automatiskt ner serier och filmer vi tror att du kommer gilla till din mobil eller surfplatta med Android, eller till din iPhone eller iPad.

Funktionen Anpassade nerladdningar (Downloads for You) är inte tillgänglig för Netflix-abonnemang med reklam.

Så här aktiverar/inaktiverar du funktionen Ladda ner nästa avsnitt (Download Next Episode):

1. Öppna Netflix-appen.

2. Tryck på Mitt Netflix längst ner till höger.

3. Tryck på Meny längst upp till höger.

4. Tryck på App-inställningar .

5. Under Nerladdningar (Downloads) trycker du på Smarta nerladdningar .

6. Använd reglaget bredvid Anpassade nerladdningar (Downloads for You) för att sätta på och stänga av inställningen.

7. När funktionen Anpassade nerladdningar (Downloads for You) är aktiverad använder du knapparna och för att justera hur mycket (i GB) som ska laddas ner för varje profil.

Anpassade nerladdningar (Downloads for You):

• Är tillgängligt på iPhone, iPad, Android-mobiler och Android-surfplattor som har den senaste versionen av Netflix-appen.

• Fungerar när du är ansluten till ett Wi-Fi-nätverk, så att du inte behöver använda mobildata.

• Är valfri. Kan sättas på eller stängas av när som helst under dina inställningar för Smarta nerladdningar (Smart Downloads).

Om serier och filmer inte laddas ner automatiskt ska du kontrollera att:

1. Funktionen Anpassade nerladdningar är aktiverad.

2. Din enhet är ansluten till ett Wi-Fi-nätverk.

3. Det finns tillgängligt med utrymme på din enhet.