Det står ”Chromecast: Code (pairing timeout)”.

Om du ser ett felmeddelande där det står:

Chromecast: Code (pairing timeout)

Det beror oftast på ett mindre problem med nätverkskonfigurationen för Chromecast. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Återställ inställningarna på Chromecast

1. Tryck ner knappen på Chromecast i 25 sekunder, eller tills lampan börjar blinka.

Obs!
    Om du återställer Chromecast raderas alla inställningar som tidigare sparats på enheten. Följ stegen från Google för att konfigurera om Chromecast.
  2. När du har återställt enheten ansluter du den till ditt Netflix-konto igen.

Vad ska jag göra härnäst?

Om det här felet fortsätter efter att du genomfört en fullständig fabriksåterställning kan det innebära att din enhet har ett fel som inte går att avhjälpa. Ta kontakt med enhetens tillverkare för att få hjälp.