Det står ”Tidsgränsen överskreds vid anslutningen till enheten”.

Om du ser ett felmeddelande där det står:

Tidsgränsen överskreds vid anslutningen till enheten (16001) (Timed out while contacting the target device)

kan det bero på ett problem med en Netflix-konfiguration som hindrar dig från att ansluta. Följ felsökningsstegen för din enhet nedan för att lösa problemet.

Chromecast

Återställ inställningarna på Chromecast
  1. Tryck ner knappen på Chromecast i 25 sekunder, eller tills lampan börjar blinka.

Obs!
    Om du återställer Chromecast raderas alla inställningar som tidigare sparats på enheten. Följ stegen från Google för att konfigurera om Chromecast.
  2. När du har återställt enheten ansluter du den till ditt Netflix-konto igen.

Andra cast-kompatibla enheter