Det står ”Tidsgränsen överskreds vid anslutningen till enheten”.

Om du ser ett felmeddelande där det står:

Tidsgränsen överskreds vid anslutningen till enheten (16001) (Timed out while contacting the target device)

kan det bero på ett problem med en Netflix-konfiguration som hindrar dig från att ansluta. Följ felsökningsstegen för din enhet nedan för att lösa problemet.

Chromecast

Återställ inställningarna på Chromecast
  1. Tryck ner knappen på Chromecast i 25 sekunder, eller tills lampan börjar blinka.

Obs!
    Om du återställer Chromecast raderas alla inställningar som tidigare sparats på enheten. Följ stegen från Google för att konfigurera om Chromecast.
  2. När du har återställt enheten ansluter du den till ditt Netflix-konto igen.

Andra cast-kompatibla enheter

Starta om din Android-mobil eller Android-surfplatta

1. Stäng av din Android-mobil eller Android-surfplatta genom att hålla ner på/av-knappen.

2. Bekräfta att du vill stänga av enheten.

3. Tryck på på/av-knappen igen för att slå på enheten.

4. Prova Netflix igen när din enhet har startats om.

Starta om ditt hemnätverk

1. Stäng av enheten.

2. Koppla ur både modemet och routern och vänta i 30 sekunder.

3. Koppla in modemet och vänta tills alla indikatorlampor lyser med fast sken.

4. Koppla in routern och vänta tills alla indikatorlampor lyser med fast sken.

5. Slå på enheten och prova Netflix igen.