Grön skärm med ljud

Om du ser en grön skärm med ljud när du försöker titta på Netflix följer du felsökningsstegen för din enhet.

Amazon Fire TV/Stick

Starta om enheten
  1. Tryck på knappen Hem (Home) på fjärrkontrollen för Amazon Fire TV.

2. Välj Inställningar (Settings).

3. Välj Min Fire TV (My Fire TV).

• Om du inte ser Min Fire TV (My Fire TV) väljer du istället System eller Enhet (Device).

4. Välj Starta om (Restart).

5. Prova Netflix igen.

Android-mobil eller Android-surfplatta

Kontrollera om andra serier eller filmer fungerar

Om du stöter på samma problem med andra serier eller filmer kan du hoppa över de här stegen.

Om andra serier eller filmer fungerar normalt kan du rapportera ditt problem till oss.

1. Öppna en webbläsare och gå till sidan Streamingaktivitet (Viewing Activity) på ditt konto.

2. I listan som visas letar du reda på serien eller filmen du haft problem med och klickar sedan på Rapportera ett problem (Report a Problem).

3. Följ instruktionerna och klicka på Rapportera problem (Report Problem).

Vi kommer att försöka lösa problemet så fort som möjligt. Medan du väntar kan du fortfarande titta på andra serier och filmer. Gå till Så här rapporterar du problem med en titel för att få mer information.

Stäng av din enhet och sätt på den igen

1. Stäng av din mobil eller surfplatta. Se till att den är helt avstängd och inte bara låst.

2. Sätt på enheten igen.

3. Prova Netflix igen.

Apple TV

Starta om enheten
  1. Stäng av enheten. Om enheten har en strömkabel drar du ur den.

2. Se till att din enhet är helt avstängd, inte i vilo- eller standby-läge.

3. Låt enheten vara avstängd i minst 15 sekunder.

4. Slå på enheten och prova Netflix igen.

Blu-ray-spelare

Starta om enheten
  1. Stäng av enheten. Om enheten har en strömkabel drar du ur den.

2. Se till att din enhet är helt avstängd, inte i vilo- eller standby-läge.

3. Låt enheten vara avstängd i minst 15 sekunder.

4. Slå på enheten och prova Netflix igen.

iPad

Starta om din iPad

1. Håll ner sidoknappen och en av volymknapparna samtidigt tills skjutreglagen visas. Dra det övre reglaget för att stänga av din enhet helt och hållet.

• Om skjutreglagen inte visas håller du ner knappen Sleep/Wake tills det röda skjutreglaget visas, och drar sedan reglaget.

2. Vänta 10 sekunder och tryck sedan på Sleep/Wake-knappen.

3. Prova Netflix igen när enheten har startats.

Mac-dator

Uppdatera din Mac-dator

Följ Apples steg för att installera uppdateringar och uppgraderingar för macOSoch prova sedan Netflix igen.

Roku

Starta om enheten
  1. Stäng av enheten. Om enheten har en strömkabel drar du ur den.

2. Se till att din enhet är helt avstängd, inte i vilo- eller standby-läge.

3. Låt enheten vara avstängd i minst 15 sekunder.

4. Slå på enheten och prova Netflix igen.

Smart-tv

Starta om enheten
  1. Koppla ur enheten från strömförsörjningen.

2. Tryck en gång på på/av-knappen och vänta 1 minut, eller låt enheten vara urkopplad i 3 minuter.

3. Anslut enheten till strömförsörjningen igen.

4. Slå på enheten och försök använda Netflix igen.

Dator eller surfplatta med Windows

Starta om enheten

1. Öppna Snabbknappsmenyn (Charms Menu) genom att trycka på Windows-tangenten och C på tangentbordet.

2. Välj Inställningar (Settings).

3. Välj Ström (Power).

4. Välj Starta om (Restart).

5. Vänta 15 sekunder och sätt sedan på enheten och försök använda Netflix igen.

Uppdatera din Windows-version

Använd länkarna nedan för anvisningar om hur du söker efter uppdateringar av din Windows-version och prova sedan Netflix igen.

Datorer med Windows XP eller Vista kan inte uppdateras till en version som har stöd för Netflix. Vi rekommenderar att du använder en dator med Windows 10 eller senare.

Avinstallera och installera om Netflix-appen

Avinstallera Netflix-appen

Obs!
Om du avinstallerar Netflix-appen försvinner alla titlar som du har laddat ner till enheten.
  1. Från Start-menyn skriver du Netflix.

2. Högerklicka eller håll Netflix-appen nedtryckt.

3. Ett popupfönster visas. Välj Avinstallera (Uninstall).

4. Välj Avinstallera (Uninstall) igen.

Installera om Netflix-appen

1. Från Start-menyn väljer du Store.

2. Välj Sök (Search) i det övre högra hörnet på skärmen.

3. Skriv in Netflix i sökfältet och tryck på Retur (Enter).

4. Välj Netflix i resultatet.

5. Välj Installera (Install).

• Använd dina Microsoft-uppgifter för att logga in om du uppmanas att logga in.

6. När installationen är klar startar du appen och provar Netflix igen.

Uppdatera dina grafikdrivrutiner

Säkerställ att alla dina grafikdrivrutiner är uppdaterade. Om din dator har både integrerad och dedikerad grafik behöver du kontrollera om det finns några uppdateringar för båda. Om du är osäker på hur man gör detta kontaktar du datortillverkaren.

Xbox One