Sätta på och stänga av meddelanden för spel

Vissa Netflix-spel använder push-meddelanden för speluppdateringar och påminnelser. Följ instruktionerna för din enhet för att sätta på eller stänga av dessa meddelanden:

iPhone, iPad och iPod touch

1. Öppna appen Inställningar (Settings) på din enhet.

2. Tryck på Meddelanden (Notifications).

3. Bläddra ner till och välj spelappen.

4. Avaktivera knappen Tillåt aviseringar (Allow Notification) för att stänga av dem.

Mobiler och surfplattor med Android

1. Öppna appen Inställningar (Settings) på din enhet.

2. Tryck på Meddelanden (Notifications) > Appinställningar  (App Settings).

3. I rullgardinsmenyn Senaste (Most recent) ser du apparna som nyligen skickat meddelanden. Tryck på Alla appar (All apps) i rullgardinsmenyn för att hitta fler appar.

4. Välj spelappen och tryck för att sätta på eller stänga av meddelanden.

Obs!
Dessa steg kan variera beroende på Androidversion eller enhetens tillverkare. Om du inte kan genomföra stegen ovan bör du besöka webbplatsen för tillverkaren av Android-enheten, eller gå till denna hjälpsida på Google för att få mer hjälp.

För meddelanden från Netflix-appen, se Hur man sätter på och stänger av meddelanden.